Svårt att hitta tid!

Den senaste tiden har det verkligen inte funnits mycket tid över till bloggen. Egentligen finns det nog inte just nu heller men en snabb visit hinner jag med.

Calle har stora grejer på gång! Det gillar vi, kan bli en del förändringar och det vore trevligt! ;D

Jag har tjafsat lite med försäkringskassan men det löste sig till något bra det också, med havandeskapspennigsbiten då. Blir lite krånligt eftersom jag jobbar här också men det kompenserar ju inte upp alls för det jag inte kan jobbar på hemtjänsten. Det funkar liksom inte längre, en förmiddag och ryggen gör ONT! Men som sagt verkar det lösa sig det också.

Nu sitter jag och finular på det där med föräldrapennig och försöker förstå vad det egentligen är jag ska göra ;) Börjar bli mer och mer klarhet i det också. Hur länge jag ska vara hemma och hur mycket ungefär jag får ut. Visa saker fattar jag fortfarande inte alls :P Men med lite hjälp ska det också falla på plats ;)

Vi har bokat tid så att Calle blir pappa på riktigt, dvs skriva på faderskapsbevis eller vad det kallas.

Vi har mindre än 10 veckor kvar till beräknad förlossning och det mesta rullar på som vanligt i livet.

Kort om vad som händer ;)

See ya!


Lycka!!

Yeah! Bättre kunde det nog inte bli!

Berättar mer sen!

Bebis fyller 30 veckor idag ;)

See ya!


då var det dags igen...

För det underbara att betala räkningar, sjukt hur mkt livet verkligen kretsar kring dessa pengar! Ja ja, bara att betala skiten och vara glad XD Ihop går det ju och det är huvudsaken :P

Idag är jag ledig och dagen till ära blir det ett besök i uppsala, lunch, Emma ska byta ett par skor sen blir det IKEA och Barnens Hus, behöver köpa någon uppsättning lakan. Blir ju så att man måste sprida ut inköpen, annars kommer allt på en gång och det kan bli lite jobbigt är bara två löner kvar innan bebis kommer och den i maj kommer väl sidå där max två veckor innan bebis är beräknad, nog för att vi lika gärna gå över två veckor och då blir det ju mer tid över men mer rörlig lär jag ju knappast bli XD Springa på stan har jag bara en känsla av inte kommer vara favoriten XD

Ne dags att göra sig iordning!

See ya!

Tröjor, älskade tröjor!

Det bästa köpet på hela graviditen är helt klart tröjan men texten "BEBIS". Folk tittar, ser texten behöver inte fundera, säger jaha grattis och klart.  Inga funderingar, hitta sätt att få det sagt eller få det att komma på tal osv utan det är uppenbart! Underbart!



Idag anlände en till tröja på posten! Med den skönaste texten!



Även denna ska väl kunna fylla samma funktion som den övre :P

See ya!

Ingen rolig eftermiddag

Började med att jag inte tänkte på att man kan stänga dörren när man har en målare precis utanför som ska tapetserar med lim som luktar starkt. Kom på det efter ett tag när jag började känna mig yr så då stängde jag dörren och öppnade fönstret. Skadan var då redan gjorde ont och mådde lite små illa. Tog huvudvärkstablett på eftermiddagen och då släppte det lite grann, vid fyra mådde jag så illa och hade jätteont så fick ändå inget gjort så då åkte jag hem!

Trodde helt ärligt inte jag skulle ta mig hem utan att vara tvungen att stanna och spy men det gick men hann i princip precis in på toa innan lunchen kom upp. Efter det så sov jag till och från fram till sex halv sju, sen så satt jag och calle och småpratade en stund, lagade tacos och åt. Nu är det House och vi fortsätter mysa ;)

Älsklingen köpte hem cola till mig när jag sa att jag hade en släng av migrän! Han är bäst och vet när jag behöver vad! Älskar honom!

Nu ska jag fortsätta mysa och inte glo på en dator, hjälper knappast mot huvudvärk!
See ya!

29 veckor :D Betyder 11 veckor kvar :)

Idag blir Bebis 29 veckor gammal! snacka om att det börjar dra ihop sig! Tycker inte det var längesen jag var så glad över att vi var halvvägs och nu har det gått 9 veckor till!

Jag och Calle funderar dagligen vad vi ska lägga tiden på och vad vi ska prioritera. Farstun blir nog i sommar, efter att Bebis har kommit. Av en enkel anledning att vi ska extra isolera på utsidan och det känns halvdant att fixa det nu när det är snö och även om våren är på väg så tror jag det blir lättare i sommar. Det ända som händer i och med att vi väntar är att vi får fixa någon slags matta att ställa vagnen på om det regnar eller däcken är smutsiga och så får den helt enkelt stå brevid kökssoffan så länge. Inte helt fel heller för då kan man änvända vagnen som extra säng här nere så länge. Kan ju inte ha vagnen därute i den hemska lukten i farstun! ;) Tycker fortfarande det är helt galet att vi köpte vagn! Vi skulle ju köpa begangnad och från början skulle vi ev köpa Calles mammas mans sons och hans frus gamla vagn, det blev inte av dock. Att vi skulle köpa en ny trodde jag dock aldrig XD Får nypa mig i armen lite då och då ;)

Vi är inne på att försöka få upp vägarna så det finns ett rum däruppe, tapetsera det och lägga i en golvmatta. Frågan är om vi hinner mkt längre, helgerna är rätt fulla framöver och det finns mycket man skulle behöva lägga pengarna på så frågan är på vad. Vinna på lotto  kanske? ;)

Jag vet att vi egentligen inte behöver ha rummet klart däruppe. En nyfödd bebis kommer nog knappast skrika efter ett eget rum ;) Det är väl det kända boandet som verkligen sätter fart! Jag vill verkligen göra färdigt rummet och få gå och fixa men ja tror inte det kommer bli så att rummet blir klart. Gå runt och fixa kommer jag väl göra ändå :P Har vi tur så får vi med en vagga hem på lördag när vi ska iväg.

Allt rullar på, det ända är att illamåendet börjar komma tillbaka :S hoppas det bara är tillfälligt :S

See ya!







Bullar!



Mums, nybakade bullar!
Det blev både vaniljbullar och kanelbullar :D

Så vi avslutar kvällen framför tv:n med goda bullar, klappar på magen och bara myser! Äkta söndagskväll! Bara mys! :D


See ya!


Intressant...

http://www.familjeliv.se/Planerar_barn/Forum-4-51/m49569767-1.html

Det är intressanst det här, är det automatiskt okej att kalla någon tjockis bara för att de är gravida?

Tycker det är skitsvårt, beror helt på vem. Menar när vissa säger det så tar jag verkligen inte illa upp för jag vet att de menar magen mendan i andra fall vet jag att de njuter av att få kalla någon tjockis och tycker om den faktorn att någon är tjockare än dem och man får säga det. Fast får man säga det?

Hmm, som sagt kluven men jag tycker nog att man inte ska ta risken. Tjockis är inte ett ord som brukar innehålla värme så för att vara på den säkra sidan bör man nog undvika det. Tror jag, jag vet att jag kan ta illa upp från visa personen vissa dagar så varför chansa XD

Ne då låter det nog trevligare med preggo eller nått :P Det kan inte misstolkas, handlar ju helt klart om graviditeten ;)

See ya!
 
Ps, bullarna är på gång ;D ds

BEBIS



Det är en bebis där, vilken blir tydligare och tydligare varje dag :D

Det är så häftigt att stå och titta på magen och bara ta in magen och allt som händer! Den upplevelsen är helt otoligt och obeskrivlig. Man kan beskriva hur det fysiskt känns men det berskiver ändå inte känslan av att ett liv faktiskt finns där inne. Att det är en del av mig, av oss. Sååå grymt!

Ah, det är så härligt!

Funderar på att baka lite bullar! Det vore ju väldigt gott, hmm XD

För lite tydlighetens skull så anlednigen till gårdagens inlägg är att den enda kommentaren jag får om magen är "oj vad stor du/magen är" Jättekul att höra :S Jag förstår att det egentligen inte är så man menar men de orden läser i så mycket annat. Saker som inte kopplas direkt till att vara gravid. Därav att jag börjar tröttna rätt rejällt på orden "vad stor du är", känns som allt fokus hamnar på storleken på magen och inte på det fantastiska innuti. Därav inlägget igår.

Nä om man skulle ta tag i den där bullarna kanske!

See ya!


Stor??

Ja men inte helt extremt och så konstigt är det faktiskt inte! XD Ska ju faktiskt ha barn om 11 veckor så skulle vara rätt orolig om magen inte var stor :P

Man ser tårna om man bara tittar i rätt vinkel, men visst går det att gömma dem om man har fult nagellack eller något man inte vill se ;)

Magen är mysig! Att känna bebis röra sig där inne och ha sig, att se hur bebis byter liggställning och rätt som det är putar en rumpa ut :P Allt är megamysigt!

Magen är såååå mycket mer än stor! Se förbi det stora så kommer ni upptäcka ett underbart mirakel, ett liv! Att magen är stor bara bekräftar det hela! Det är en hel bebis därinne, klart det tar plats! Bebis är faktiskt äldre än vad minsta kusinen var när han föddes! Sen att jag tillhör skaran som får stor mage och mkt vatten i kroppen spelar inte så stor roll det är inte det som är något att förundras över, det är det som finns där inne som är det coola!

Fastnar era ögon på att magen är stor missar ni så mycket! Klart att det märks skillad och att magen kan bli så stor är coolt också men inte i jämnförelse! Plus att det börjar bli lite B  att höra det 24/7 att magen är stor, tro mig, jag vet ;) Det märks heeeela tiden, sätta sig, lägga sig, vända sig, sova, resa sig upp osv! Det är mys även om det är bökigt och tungt ;P Och tro mig, den kommer bli mkt större! XD

See ya!

Pengarna rullar ;D

Ja annat kan man ju inte säga! Efter att ha varit hos barnmorskan i onsdags (det gick väldigt bra, vi följer kurvan perfekt :D ) så åkte vi mot västerås. Målet var billiga nisse, vi hade fått tips om att kolla in barnvagnarna där. Sagt och gjort, det är rätt tid att leta vagn i affärerna nu i början av året! Det rear ut alla 2009 års modeller och föredetta visnningsvagnar. Vi hittade en men i slutändan kände vi att vi var för tveksama, mycket var bra på den men den varinte riktigt som vi hade tänkt oss egentligen. Så vi kände att, nä vi åer vidare. Precis brevid ligger Barnens Hus och jag frågade om vi inte skulle gå in och känna lite mer på vagnarna därinne medan vi hade den andra färskt i minnet. Så vi gick in på Barnen Hus och klämde och kände på de vagnar vi tittat på förrut, ingen kändes rätt. Vi hade helt enkelt en kräsen dag. Vi fortsatte titta och våra ögon fastnade på en vagn tillslut och vi undersökte, vände, vred och provkörde. Vi frågade personalen vad som ingick, vi frågade om hjulen och det var visningsexemplaret osv.

Liggdelen ingick, hjulen var dessvärre lufthjul och det var årsmodell 09 som var nedsatt och de hade såna på lagret så det var inte visningexemplaret som priset gällde. Vi tackade för svaren coh tittade på varandra. Men har vi pengarna frågade jag och jo det hade vi. Den var alltså nersatt 2000 kr och hamnde då i "vår prisklass"! Helt otroligt. Det hela slutade med att vi hade med oss en kartong med en vagn i! En helt ny vagn, det är inte ens något jag vågat drömma om! Calle ville vänta med att plocka upp den för att spara plats men jag stod inte ut utan så klart blev den upplokcad och ihopsatt ;)

Det häftiga är att den verkligen passar oss båda! Calle var eld och lågor över utessendet och jag också. Han har inte vart så över någon annan vagn! Bara det var underbart. Den har alla de funktioner vi vill ha och vi är väldigt nöjda. Nu är det bara upp till bevis för den! Vi får väl vänta på bebis förstås men sen så ska vi se hur den funkar.

 

 

Så här ser den ut! Det Calle gillar mest är de svarta hjulen och det rutiga "rallymönstret" på styret ;)

See ya!


Kämpa på lillkämpen!

Kämpa på Gustav vi hejjar på dig!

Man ska ALDRIG ropa hej förren man kommit över bäcken, det man kan göra är att konstatera framsteg i alla fall! Än måste han fortsätta kämpa men vi hejjar alla på och hoppas av hela våra hjärtan på att det fortsätter åt rätt håll!

Från att vara för nära respirator till att skratta! Det känns underbart även för en inte riktigt ingift faster och inte än född kusins mamma!




Igår blev det spännande inköp! Mer om det i ett annat inlägg! Nu ska det bli matlagning!

See ya!

Ikväll tänker vi på...

Ikväll tänker vi på bebis lilla kusin...

Han ligger på sjukhus just nu och vi håller tummarna för att det ska vända snart!

 

Stor mage som pikar och trycker!

Hur mysigt är det inte! :D Att hela tiden veta att den lilla är med hela tiden, inte bara sover utan faktiskt reagerar på saker, visa låtar, lite pet i sidan och de kan hända att det kommer ett tryck tillbaka! :D Tycker synd om Calle som inte kan känna det på samma sätt bara! Jag känner små rörelser, tryck och blir överrumplad mitt i samtal och får klämma till med ett "aj" fast egentligen skulle det passa bättre med "hoppsan" visst känns det, lite ömande liksom men särskilt inte ont. Ibland känner man hur det stäcker på sig därinne och magen bllir väldigt stor och full! Vissa dagar är magen mindre, allt beroende på hur bebis ligger därinne. 

Mormor sa att bebis ligger långt fram i magen och låter inte helt ologiskt. Fick ju mage tidigt så... Nu börjar jag känna mig stor men inte så farligt faktiskt, vida lägen liksom.  Barnmorskan imorgon och då ska man vägas! :S
Mamma gjorde ett test när hon var gravid med bror min, hon åt precis efter reglerna och bara nyttigt, då gick hon upp 1 kg i veckan, sen åt hon det hon var sugen på, nyttigt som onyttigt (antagligen mest onyttigt :P) Gick upp 1 kg i veckan då med. Lite tröst för mig, för jag försöker verkligen att inte småäta, inte äta för mkt sött och sådant onyttigt (det är inte lätt och är man inte gravid med allt vad det innebär ingen talan i frågan för man har ingen aning om hur det är! :P)

Det är konstigt de där hur vissa går upp nästan ingenting i vikt och får en söt liten mage, går upp sådär knappt 8 kilo. Jag gick väl upp det på kanske första 12 veckorna. Om jag får gissa kommer jag landa på ca 25 kilo innan det är dags. Inte ett kilo under 20 i alla fall. När mormor var gravid så trodde barnmorskorna att det var tvillingar för hon var så stor, även fast de bara hörde ett hjärta. Det var bara en bebis den gången också ;)
Till historien hör också att både mormor och mamma var smala och vältränade (morfar nådde runt mormors midja med händerna! :O) när de blev gravida. Det gick upp dryga 30 kilo ändå. 

Och till alla som undrar och ifrågasätter; det är bara en bebis! två ultrjaljud och regelbundna barnmoskekontroller, plus att jag bara känt en bebis sparka. Så för att klargöra! Det är EN bebis! Vi blir bara stora när vi är gravida i min släkt, kommer tydligen från Granströms släktens gren har jag hört ;)  

Egentligen bekymmrar det mig inte så mkt, tycker om min mage och allt som sker. Det i sig är dock väldigt nytt och konstigt, titt som tätt kommer de där instinkterna att gömma magen och tycka illa om den tillbaka. Det är nog en av de jobbigaste grejerna med att vara gravid. Man vill ju att magen ska synas, man vill visa den men ändå är man så van vid att leda bort uppmärksamheten från magen, man vill inte bli granskad och att all fokus ska ligga på den. Att det första folk gör när de träffar en är att granska magen och hur mycket den har förändrats. En ganska lång period känner man sig mest tjock och inte alls särskilt gravid och då är det inte så kul att alla ska känna, titta och tokgranska. Folk som man knappt känner ska fram och tafsa. Jag förstår att folk är nyfikna men lite respekt är inte fel. Det jag är mest rädd för att samma sak ska fortsätta sen när bebis är född. Att alla ska fram och ner i barnvagnen. Min mage kan jag ändå hantera men bebisar är bakteriekänsliga plus att det måste vara fruktansvärt störande även för en bebis om alla ska ta på en hela tiden. De flesta tror jag kan känna av läget och förstå att man tar kontakt med barnet först innan man börjar peta och hålla på. Samtidigt förstår jag att man vill också, samtidigt är det inget som säger att det kommer bli så. Är bara lite nervös och knäpp av hormoner :P

Det är verkligen så att varje graviditet är unik och ingen mage är den andra lik! Det alla har gemensamt är dock att man gör allt för att magen ska må bra! (Klart det finns undantag som bekräftar regeln) Man älskar verklig magen :D Att känna, titta och bara uppleva magen! När man säger så är det inte svårt att förstå varför folk är intresserade men nån respekt måste man väl visa. Det intressant är att nära vänner och familj är inte alls lika på utan frågar eller väntar på en inbjudan. Pratar man om en mage och jag säger "ja nu ligger bebis sä här, känn" Då är det självklart okej att känna och granska, det jobbiga är när folk granskar fast man pratar om något helt annat och knappt hör vad man säger.  Som när killarna bara ser bröst och inget ansikte ;)

 Nytagna bilder på magen från ikväll ;)

 Bred mage, bebis på sniskan... det syns faktistk på bilden att bebis ligger tvärs över magen!

 Andra sidan

 Fågelperspektiv :P

Nä nu är det House! :D

See ya!


28 veckor, 12 kvar! Folk frågar om

4a753cf44b1289f5f26eb6cab0932d9d.png

Kolla varifrån!

28 veckor, 12 kvar! Folk frågar om det är 4 st, jobbigt men jag förstår dem... 12 till, kommer vara så tjock att jag inte kan gå! Vad jag väger vill jag inte ens veta! :p nä... See ya!


Lite att läsa...



Det finns ju en del böcker på ämnet vänta barn, förlossning, nubliven mamma etc!
Var förbi biblan och fick med mig ett par hem, hade redan inhandlat några på bokrean så Calle fick hjälpa mig bära in när jag kom hem :S

Just nu läser och läser jag, det är intressant och faktiskt så är det mycket man känner ingen och som jag faktiskt upplever och känner. Dock kan jag inte påstå att jag är rädd inför förlossningen, nervös och spänd såklart men inte rädd. Lite är det väl att jag vet ju att så mycket val har jag ju faktiskt inte. På nått sätt måste ju bebisen ut och man får lita på kroppen, på att det går. Det betyder dock inte att jag inte ska läsa på eller förbereda sig. Det måste man ju göra ändå. Men jag kan inte planera det, förstå allting eller föreställa mig hur det ska bli. Utan läsa på så man känner ingen olika saker när de dyker upp. Lyssna på folk som berättar och försöka höra olika senarion så man kan ha en chans att känna igen det som händer. Förstå innan, det går nog inte.

See ya!

lite vad som hänt i veckan!


Morbor Calle ;) Hos Calles mamma på middag.



Bus med Zorro!


Skrållan kan hälsa god dag!


Hilma fick besök av glada barn!


Glad Matilda ;)




Ryttarbyte vid torget!


Uppställning och fotografering ;)


Imorse blev det en promenad i solen!


Calle tyckte jag var tjock ;) Min jacka gick precis precis att stänga ;)



Vackert! XD

Hunden blev tydligen jättetrött för hon ligger och sover brevid mig :P
Calle mekar bil och jag läser böcker och roar mig! ;)

See ya!



Sorry!



Här har vi magen för några dagar sen! Just ligger bebis på tvären så känner mig rätt tjock ;)

Ska försöka hinna in sen och skriva mer :P

See ya!

Sorry!



Här har vi magen för några dagar sen! Just ligger bebis på tvären så känner mig rätt tjock ;)

Ska försöka hinna in sen och skriva mer :P

See ya!

här är det fullt upp! Bilder på ma

0-5e8360a1c274728c33662071448d0793.png

Kolla varifrån!

här är det fullt upp! Bilder på magen finns men har inte hunnit med datorn! Ska försöka fixa det! Annars får det bli mms bild :s men vi mår bra även om vi är lite trötta... See ya!


Fullspäckad vecka!

Ja den här veckan blir det fullt upp!

Måndag: jobb 8.30-16.30
Tisdag: jobb ca 8.30-16.30
Onsdag: jobb ca 8.30-12.00 sen träffa Frida och barnen
Tordag: jobb ca 8.30-16.00 Frida och familj här på middag
Fredag: Åka till undersvik typ senast 7.00 på morgonen
Lördag: i undersvik och sen hem på eftermiddagen. Väl hemma barnvakt till tre härliga!¨
Söndag: Vila lite om det inte dyker upp nått annat vill säga :P

Fullt upp men jag ser fram emot veckan ändå :D

Så därför finns det kanske inte så mkt tid över till bloggen men jag ska verkligen försöka lägga in magbilder och så imorgon! Vet att det är måndag idag men ögonen är knappt öppna.. 13 veckor kvar!

See ya!

Flummig bella som redan börjar bli hungrig...

Hmm, är det bra när man är hungrig ca en halvtimme efter att man ätit frukost. Nog för att jag alltid är hungrig men det här är nog ett tecken på att äta en mer ordentlig frukost. Har testat med gröt några dagar och ja det är mycket bättre. Idag har jag bara ätit mackor :S Jag får packa ner ett äpple när vi beger oss mot enköping. Skrållan är hos Calles mamma eftersom vi var hos Calles pappa på middag. 15 pers var vi, Hans och Ninas barn med respektive och så barnen. Som vi sa; att om några år kommer vi vara riktigt många vid såna här tillställningar!  Hade väldigt kul igår :D

Själv är jag helt i yr i mössan ;) Nu börjar det lugna sig men Calle undrade ett tag vad tusan jag hade ätit! XD

Mamma och Pappa är magsjuka, lillasyster smitade visst ner dem. Så Calle vågar inte gå i närheten av huset och jag håller med om att det är dumt, inte så jag längtar efter vinterkräkan. Vi skojjade imorse om att just nu skulle jag nog kunna få honom att göra vad som helst för att inte åka dit.

"- Jag behöver min bok, men den är hos mamma :S"
"- Vi köper en ny!!!"
Calles svar ;)
 
"- Min häst är hos mamma :("
" -Vi köper en ny!"

Ja ni förstår! Som tur är så är jag så pass snäll att jag inte ber honom om någon ny häst eller något annat heller men hans gräns för vad vi inte kan köpa just nu istället för att hämta hos mamma är rätt så obefintlig! XD

Nej nu ska jag göra mig iordning tror jag så att vi kommer iväg nån gång! Ska förbi växtriket också, vi ska köpa jord tror jag det var!





Och vem skulle vilja byta den här sötnosen XD Gäsp som bara Sommarr kan! Hon är verkligen expert på dem, att få dem helt snea, galna och dessutom tillräckligt sega för att få på bild! XD  Gha vad jag älskar den hästen , haha!
 Så känner jag mig idag :P Just nu i alla fall men det kan nog ändra sig fort med mina hormoner :P

See ya!




Vilken vecka!

Åh hej och hå!

Ja den här veckan har varit intressant! I onsdags gjorde jag som sagt en massa saker, tandläkaren gick fin fint! inga hål eller nått ;) Sen bar det av hemmåt och matade hästar eftersom mamma var i Falun och hälsade på Ellen. Hon går på kunskap och då åker de upp till falun en veckan och har hemkunskap, slöjd, bild, no osv. Sånt dem inte har tillgång till på skolan i enköping. Så det blir en veckas läger varje termin, eller om det är varje år... hmm, vet faktiskt inte riktigt hur det ligger till.  Sen åkte jag och åt lunch med Emma, vi sprang fram och tillbaka på stan för vi kunde inte tänka så långt att vi tog allt som låg nära samtidigt utan vi sprang som tokar fram och tillbaka!

När jag var hemma och matade hästar och rastade hund så ringde kyrkoherden och frågade om jag kunde tänka mig att jobba där ca 15 timmar i  veckan. Lät inte helt fel utan jag tackade jag på stående fot. Jag ska jobba med det som jag gjorde när jag hade mitt 75% vik där. Fast nu är vi två som delar så det blir inte lika mkt. Fint för mig :D Men det innebar att jag var tvungen att ta mig till försäkringskassan för att ändra min havandeskapspennigns ansökan. Det skulle inte vara några problem utan de skulle ringa och de har de gjort. Dock har inte själva ansökan kommit in så de kommer ringa igen när den kommit för den slutgilltiga ändringen.  Så i torsdags var jag ner och började jobba i kyrkstugan. Kunde dock bara jobba fram till kvart i tolv då jag skulle vara i hemtjänsten kl 12. Det gick bra men var helt slut på kvällen så jag och Calle bestämde oss för att börja städa och vika tvätt. Tvätten blev klar, städningen nje inte direkt.

Idag var jag ner till kyrkstugan igen då vi inte hann med att prata något med el bos igår eftersom jag skulle iväg. Var kvar till lunch och uppfriskade minnet och hann med att prata igenom hur vi ska lägga upp allt och vem som ska göra vad. Blev bra och jag kommer jobba tis, ons och torsdagar en av dem är en heldag och de andra är korta dagar. Så en lång och två korta! Nice! Det gör rätt mkt för en stakars gravid kvinna ;) Även om det inte är så särskilt synd om mig ;)

Det var en liten uppdatering med vad jag gjort de senaste dagarna! ;)

See ya!


Ledig!

Tro det eller ej men idag är jag ledig. Betyder det att jag är hemma och tar det lungt? Nej, skulle inte tro det! Idag bär det av till tandläkaren, ska träffa emma som jag inte hunnit med alls. Ska förbi HM en sväng (fick en fin rabatt nu nämligen så den räcker till ett inköp jag velat göra ett tag!) tänkte ta mig en sväng förbi bibblan och skulle tro att det händer mer grejer när man ändå är i farten!

Senare ska jag ta in hästarna då mamma är och hälsar på Ellen i Falun. Hon ville se hur hon har det där och en annan mamma skulle också upp så då samåker dem dit.  Dem kommer hem sent så därför så får jag ta in damerna. Apprå på hästarna så drömmde jag om dem inatt. Ellen skulle tävla Hilma på nån dressyrtävling på globen, fast det var en liten klubbis. Sen skulle jag visa upp Hilma och då blev hon helt plötsligt en stor brun häst, som visserligen gick väldigt fint, den var inte det minsta lik Hilma. Den var ranglig och smäcker, brun och inte alls brunskimmel som Hilma. Ja galet var det men roligt :P

Nej jag ska väl göra mig iordning för dagens äventyr! På med stödstrumpor och noga borsta tänderna ;)

See ya!

Snöstormens konsekvenser

Ja visst är det kul med snöstorm, själv blev resultatet att jag inte kom hem och fick sova på jobbet. Jag insåg under kvällens gång eftersom jag var ute i hemtjänsten att det skulle bli svårt att ta sig hem. Jag körde på vissa av mina vägar och kom inte fram så då ringde jag Calle och sa att jag inte trodde jag skulle ta mig hem. Han bestämde sig för att komma och hämta mig. Han kom 700 meter sen satt han fast, i samma snödriva som min pappa så de hade sällskap i alla fall. Jag spenderade kvällen men Calles lika insönade mamma ;) så natten spenderades på jobbet. Tur att det finns sängar på jobbet. Dock fick folk en lite chock imorse när jag kommer till personalrunmmet vid sju och de visste jag inte ska börja jobba förns 16 på eftermiddagen.

Vid kvart över sju så började jag åka hem och det gick bra. Det var plogat hela vägen så inga problem fast alla här hemma tyckte jag skulle vänta några timmar till innan jag åkte hem.

Väl hemma insåg jag hur otroligt slut jag var! helt död! Stackars Calle hade inte mkt till sambo när jag kom hem. Han åkte senare till jobbet idag. Sen tog jag en helsanering, det behövs för att få tillbaka känslan av männiksa när man jobbat en hel dag och sen sovit kvar. Så jag duschade och fixade sen gick jag och la mig, sen sov jag! Jag gick och la mig tjugo i nio och sov till halv ett, då jag blev väckt så som sagt var lite trött.

Så nu har ni fått höra mitt ävetntyr! Roligare har jag ju haft!


See ya!



mys!!

Vecka 26



Jag skrev det här inlägget i måndags men dessvärre la internet av och det gick inte att publicera :S




Ja nu har det gått en vecka till! undan ska det gå!

Nu mer hoppar hela magen till när det är mkt aktivitet :P Calle är väldigt intresserad och tycker det är coolt, vilket det är! Ser lite mysko ut dock XD Bebis har lite då och då lyckats hitta mina revben och börja testa att trycka lite på dem!

Visa dagar är det mycket aktivitet och visa dagar nästan oavbrutet till och med! Andra dagar känner jag rörelser men inte så mycket utan då vilar den lilla och dagdrömmer ;)

På jobbet tycker alla att jag har stor mage :P vilket jag har ;) Men sen när man mäter (vilket visserligen är livmodern och egentligen inte "magen" i sig) så ligger vi precis på kurvan :P Vi Kommer nog stiga över kurvan om man tittar på både min mamma och min mormor :P  Vi blir stora i min familj :P

Ja lilla bebis, det är inte så långt kvar men känns som en evighet när det är snöstorm! Mycket kvar att fixa, så är det men det ska nog gå bra. Bara bebis mår bra och stannar i magen tills det är betydligt varmare ute så ska nog resten inte vara några problem!

Ja man börjar längta ordentliget efter knytet!!

See ya!





RSS 2.0