plugg

nu har jag lyckats registrera mig på kursen men jag fattar ju typ ingenting! hmm får titta lite närmare på det där tror jag!

nu ska jag och emma fixa lite inför våren och sen ut och rida :D



See ya!

Nu har Zorro åkt hem och kvar är d

57b72a0652464084606860b2072dedf0.png

Kolla varifrån!

Nu har Zorro åkt hem och kvar är du väldigt trött Skrållan ;) hon sover som en stock XD själv roar jag mig med det roliga att städa idag. Nu blir det korv till lunch och sen ska övervåningen då sig en omgång innan jag gör mig klar för att åka till balles mormor som fyllde år igår. Ha de så länge :)


det är två väldigt trötta hundra s

-f6e52bc63ea1b4936815b96ea85b8e8.png

Kolla varifrån!

det är två väldigt trötta hundra som ligger helt utslagna på kökssoffan! Sen har de lekt nästan nonstop sen Zorro kom vid sju, så de borde vara trötta. Lillpojken är lite orolig men mest trött ;)


idag är jag och Skrållan barnvakt

72e7b16ed5bc34cd4ba568e87d61072b.png

Kolla varifrån!

idag är jag och Skrållan barnvakt till calles mammas cocker spaniel Zorro. Livat värre ska jag säga! ;)


en liten promenad

Jag ska städa i kyrkstugan från och med imorgon. Gick dit idag efter hemtjänsten för att prata med dem. Tröttnade på att vänta på mamma så jag började gå ;) Gick i 45 min sen körde en arbetskamrat förbi och jag fick skjuss resten av vägen. Det var ju skönt =P

Så jag fick gå den jobbiga biten med uppförsbacke XD men bra för kroppen =P

nä nu ska jag hem och mysa med min älskling!



ps. idag är det ett år sen jag flyttade till värmland.ds

090825

Lön idag men inte för mig! Nix för jag är FAKTISKT mellan två jobb eller i alla fall mellan två löner.  Förra med månadslön och nya med timlön, yeah :S Det var mycket roligare när det var tvärtom och jag fick dubbellön....

SItter här hos mamma och pappa och fördriver dagen, har varit i uppsala och tittat på lägenheter till mormor och morfar men det var ett seniorboende som inte tog in folk över 70 år. Deras rekomenderade åldrar var mellan 55 och 70, som om man vill bo på seniorboende då! Suck, så det är bara att fortsätta leta. De har väl kommit fram till att de börjar bli gamla och att det skulle vara skönt att bo lite närmare barnen. 70 mil är ju lite långt att åka för att hjälpa till med att klippa gräset och de börjar bli gamla, 78 och 79 år är inte purungt i alla fall. Trots ålder är de pigga även om de börjar bli gamla men jag ser ju i jobbet på äldreboendet att det finns de som är yngre som är mycket sämre. Är man relativt frisk och klarar sig utan hjälpmedel så ska man vara glad för det!

Höstens planer är att börja läsa religion och sen ivår dessutom läsa hästkunskap, momor tyckte att det var inte nödvändigt men jag tycker det är kul och vad är brådskan med att få en utbildning egentligen? Är väl bättre att driva runt lite nu och göra sånt som är roligt medan man kan! Eftersom jag inte sitter helt i sjön utan faktiskt har ett timjobb och inga stora fasta utgifter så passar ju det utmärkt!

Avslutar med en härlig sommrig bild! Tycker den passar mitt nyfunna hopp ;D


Foto Emma Carlson

See ya!




nu e jag på lägenhetsjakt till mor

70b3e462692a3cdb22204bb284823cf6.png

Kolla varifrån!

nu e jag på lägenhetsjakt till mormor och morfar... Hittar mäklare som skulle passa emma istället XD


Sommarr


Foto: Emma Carlson

Nu ska jag ut till man vackra flicka men tänkte bara skriva ett lite kort inlägg.

Jag om Emma är inne på att gå en hästskötarkurs i vår. Är helpå så hoppas verkligen att det blir av! Vore hur kul som helst verkligen. Den kommer garanterat ge massvis med insperation och jag har en känsla av att Sommarr kommer få agera testhäst till mycket! Hoppas, hoppas hoppas att det blir av och att det blir bra!!!

See ya!

sent om sides men!

Jag och min älskling firade faktiskt 1 år den 11 augusti och det firar vi med en bild!



Bilden är från i fredags när min kära mor fyllde 50 år! En bild på henne med!




Så de så!

See ya all!


hej hopp min lilla blogg

Här har det inte varit mycket aktivitet senaste tiden, några få mobilbloggs inlägg.

Det största som har hänt är att Calle fick in en metallbit några centimeter i överarmen och hade hål på pulsådern! Helt rörigt och sjukhusbesök. Jag fick inte veta något försn efter att allt var klart vilket var väldigt jobbigt men nog om det, allt utrett.

Jag är vääääldigt förkyld och calle är hemma pga armen så vi tar det bara lugnt och myser och tittar på vänner.

nä tillbaka till maten jag ska fixa!

See ya!


god morgon! Har sover vi och det b

-c41a6a73552988a5673e6a1e51d422e.png

Kolla varifrån!

god morgon! Har sover vi och det behövdes! Var helt totalt slut, fanns ingen energi kvar alls! Igår hade jag och calle 1 år, vad fort det har gått! Sen körde en kompis av vägen men han mår hyfsat bra. Fraktur i käken men sen verkar det vara okej. Middag av alla hong kong -människor och en del såm funkisar hos gustav och då fick vi reda på olyckan. Så igår var en lång dag! Men ändå, idag tar vi det lugnt. See ya!


himmelriket! Finns inte mer att sä

2c8566f5f175951781f35cb8a172e047.png

Kolla varifrån!

himmelriket! Finns inte mer att säga!


nu har man varit på älgsafari ;) m

95b2ed8fde7efb41a235d344bd43d0.png

Kolla varifrån!

nu har man varit på älgsafari ;) mycket kul, snacka om att komma nära!


RSS 2.0