hjärtliga beslut

Idag vill jag ut till hästarna och rida, jag och Emma satt nyss och pratade om hur vi till och med längtade efter hästlukten när jag inser att jag var och matade hästarna för två, tre timmar sen. Så kan ju inte påstå att jag varit utan dem länge.

Tror det är för jag fick för mig att jag såg Isak i hagen idag. Saknar den lurvbollen ska jag säga. Jag vet att jag verkligen inte har tid för honom just nu och den närmsta tiden. Framför allt vet jag att han har det väldigt bra där han är nu--- men visst kan det göra lite ont att veta att han har det bättre hos nån annan än mig.... Poängen är att han har det bra och att inte ha honom hemma är enbart ett beslut av kärlek.

Ibland tar man beslut med hjärtat som nästan får det att brista, underligt det där...



See ya!


min fina lilla vovve!

Skrållan är allt bra söt!

Den här helgen (och mestadels av veckan) bor vi hos mor och far då det fixas nytt golv i köket. Svårt att bo hemma utan kök. Spisen i tvättstugan och kylskåpet i vardagsrummet båda oinkopplande och trängandes med köksskpåp, matbord, köksoffa och stolar samt mycket mer begränsar rörelseutrymmet i huset rejält och dessutom försvåras mathanteringen en hel del också, därför kom vi fram till att mammas förslag på att bo här ett par dagar var rätt bra. Sen är det rätt mysigt att vara "hemma" igen även om vi sover i vardagsrummet. Golvet är nu lagt och ska lackas och sen ska det upp nya tapeter och lite sånt fix. Calle är så duktig och även om pappa och Stefan har hjälpt till så är han ju som en duracellkanin. Om han fick så skulle han jobba nonstop, vilket han så klart inte får utan jag och mamma ser till att de äter och dricker nått annat än öl, även om det så klart hör till. Ja, för alla utom mig. 

Anledningen till bytet av golv är att det rent ut sagt stank, den tidigare ägaren till huset hade väldigt VÄLDIGT mycekt djur. Vi kan låta resten vara osagt men det stank. Nu ligger allt stinkade golv och isolering utanför huset, det stinker ute nu. Trots att det rengat och legat ute sen i fredags/lördags. Inne luktar det gott och nytt trä! Det är huvudsaken. Resten ska ju köras bort så det får väl lukta ett tag då. Jag är befriad från detta arbete då anledningen till att det blev akut med nytt golv var att mitt gravida tillstånd gav mig ett luktsinne som gjorde att jag knappt kunde vara i köket. Allt mindre äta där. Så jag är inte nån som låter gubben jobba och tittar på nöjt och ger order. Även om det är rätt skönt att bara behöva titta på så vet jag i vanliga fall bättre ;)



Tillbaka till Skrållan, hon är otroligt söt just nu. Hon vill ha koll på mig, framför allt de dagar då jag mår dåligt. Hon vet alltid vart jag är och håller sig nära. Nu när vi sover lite konstigt så ligger hon så hon vet vart jag är. Vi turas om att sova på soffan respektive extra sängen. När jag sover i soffan ligger hon i den mindre precis brevid och nu när jag har extra sängen tänkte jag att hon skulle sova i den mindre soffan som hon brukar då den är några meter från sängen men fel hade jag. Hon har bäddat med en filt nedanför sängen och ligger där och snarkar. Hon som i vanliga fall är prinsessa och helst ska sova på huvudkudden i sängen ligger nu på en filt på golvet när hon har en väldgit skön soffa väldigt nära. Det har egentligen inte heller att göra med att hon skulle ty sig mer till mig än till Calle, för hon älskar Calle. Hon tyr sig minst lika mycket till honom. Måste säga att jag tycker lite synd om henne där på golvet! Lilla bollen då!



Nä om man skulle försöka med det där att sova?


See ya!


Barbie :P



Igår var det Globen och Horse Show, så idag var det dags att prova lite nya saker. Det blev ett nytt fleecetäcke till de tre damerna, stalltäcken till Filippa och Sommarr, ett regntäcke till Filippa. Filippa fick ett nytt pannband med glittriga bokstäver och transportskydd. Jag köpte handskar och back on track stalllbandage. Ellen köpte en tröja, säkert nått jag glömt :P Poängen är i alla att det blev en del shopping ;)

Efter allt shoppande och showen så återstod äventyret att hitta
1. Till parkeringshuset...
2. Hitta bilen..
3. Ta sig ut ur parkeringshuset!

Vi klarade av dessa tre hinder och kom hem vid halv två i natt ;) Trötta men glada!

Just nu mår jag illa och har ont i huvudet/nacken. Ändå har vi tagit det rätt lungt idag måste jag säga. Var i ridhuset med Ellen och Filippa igår, gick bra. Hon är otroligt söt den ponnyn. Sen har vi inte gjort mer än vilat. Tror att det är hunger som gör sig påmind och framkallar illamåendet.

Calle och hjälpredorna pappa och stefan har lagt klart golvet och Calle har lackat en omgång. Mycket bra och imponerande!

Tror att sova på soffan kan ha en viss inverkan på att min nacke skriker och huvudet får alla eftersvallningar.

See ya! 


Han fascinerar mig...

Jag vet inte vad det är men jag kan inte sluta förundras över honom, det mystiska dragen och den plågade blicken.
Har sett båda filmerna nu och helt klart är ju New Moon mycket bättre än Twilight, massa komplicerade relationer och sånt som jag gillar. Kommer helt klart läsa böckerna. Jag fastnade inte när jag såg ettan men tvåan fångade mig :P
Alla pratar om Jakob men nä, det är Edward som har trollbundit mig. Dock håller nog inte alla små 15-åriga flickor som var i biosalongen med mig. Deras reaktioner fick mig att garva lika mycket som visa kommentarer i filmen. Jag skrattade som tusan i början. Typ vid -"Don´t trust a vampire, trust me" och "I'm a 109 years"
Som sagt jag gillade den grymt!
Imorgon är det globen, YEAH!!
Dagen i sig har gått upp och ner, var orolig ett tag att jag inte skulle kunna gå på bion men det löste sig allt till det bästa ;)
Nä nu måste jag lägga ner och vila inför morgondagen ;) vill inte riskera nått liksom :P
See Ya!

Dags att komma igång.

Har tänkt att jag ska komma igång med bloggen igen, men inte haft så mycket att skriva då mina dagar just nu inte är så kul att läsa om. Många är halvbra men går att ta sig igenom utan att andra behöver märka det. En del är helt okej och många är hemska. Igår var en hemsk dag.

Började med att vakna och känna att det nog inte skulle bli en sån bra dag. Spenderade ca 40 min men att få i mig en rostad macka och ett glas vatten. Lyckades utan att maten vände, gjorde mig i ordning och åkte till jobbet med oroande illamående. Började jobba klarade en halvtimme sen vände frukosten.... Mådde ändå hyfsat och kunde ju inte åka hem så tänkte att den kanske skulle räcka, tji fick jag... Mådde väldigt illa men klarade att få i mig lite lunch. Klarade nån timme till sen ville inte den heller stanna. Åkte hem tio minuter tidigare och skyllde på huvudvärk, fick stanna på vägen. Lämnde kortet i lokalen och åkte hem. Sen sprang jag och spydde 1 gång i halvtimmen resten av kvällen fram till 23 när jag lyckades somna.  Idag mår jag faktiskt hyfsat ändå, lite trött men inte mått särskillt illa och ätit utan större problem. Huvudet börjar kännas tungt och jag skulle behöva duscha men annars så. Helt sjukt men jag har haft det så här minst en gång i veckan de senaste fem veckorna säkert.  Fast i vanliga fall är det två dagar som brukar gå åt.

En bra grej är i alla fall att jag slipper ta om svinflunsa-sprutan.

See ya!


äh, dags att berätta antar jag ;)

De flesta vet redan så varför inte skriva det??

Jag och calle ska få en bebis! Bebis är beräknad 28 maj och jag mår pyton :P

Mest mår illa och när jag inte mår illa så spyr jag ;) så har haft det roligare i vilket fall som helst... Men vi är jätteglada!

Kram på alla!

Årets första julmust! Så gott :D

4e117c9c3fe21f3bf61cf7898e5f0982.png

Kolla varifrån!

Årets första julmust! Så gott :D


RSS 2.0