Pengarna rullar ;D

Ja annat kan man ju inte säga! Efter att ha varit hos barnmorskan i onsdags (det gick väldigt bra, vi följer kurvan perfekt :D ) så åkte vi mot västerås. Målet var billiga nisse, vi hade fått tips om att kolla in barnvagnarna där. Sagt och gjort, det är rätt tid att leta vagn i affärerna nu i början av året! Det rear ut alla 2009 års modeller och föredetta visnningsvagnar. Vi hittade en men i slutändan kände vi att vi var för tveksama, mycket var bra på den men den varinte riktigt som vi hade tänkt oss egentligen. Så vi kände att, nä vi åer vidare. Precis brevid ligger Barnens Hus och jag frågade om vi inte skulle gå in och känna lite mer på vagnarna därinne medan vi hade den andra färskt i minnet. Så vi gick in på Barnen Hus och klämde och kände på de vagnar vi tittat på förrut, ingen kändes rätt. Vi hade helt enkelt en kräsen dag. Vi fortsatte titta och våra ögon fastnade på en vagn tillslut och vi undersökte, vände, vred och provkörde. Vi frågade personalen vad som ingick, vi frågade om hjulen och det var visningsexemplaret osv.

Liggdelen ingick, hjulen var dessvärre lufthjul och det var årsmodell 09 som var nedsatt och de hade såna på lagret så det var inte visningexemplaret som priset gällde. Vi tackade för svaren coh tittade på varandra. Men har vi pengarna frågade jag och jo det hade vi. Den var alltså nersatt 2000 kr och hamnde då i "vår prisklass"! Helt otroligt. Det hela slutade med att vi hade med oss en kartong med en vagn i! En helt ny vagn, det är inte ens något jag vågat drömma om! Calle ville vänta med att plocka upp den för att spara plats men jag stod inte ut utan så klart blev den upplokcad och ihopsatt ;)

Det häftiga är att den verkligen passar oss båda! Calle var eld och lågor över utessendet och jag också. Han har inte vart så över någon annan vagn! Bara det var underbart. Den har alla de funktioner vi vill ha och vi är väldigt nöjda. Nu är det bara upp till bevis för den! Vi får väl vänta på bebis förstås men sen så ska vi se hur den funkar.

 

 

Så här ser den ut! Det Calle gillar mest är de svarta hjulen och det rutiga "rallymönstret" på styret ;)

See ya!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0