en vanlig kväll

Nu eldar Calle! Så vet ni de ;D
Det innebär att det antagligen blir varmt och skönt hos honom =D
Annars flyter dagarna på som vanligt och det händer inte så mycket, har läst Barabbas av Pär Lagerkvist och den var bra! Okej, jag har faktiskt inte läst klar hela men jag vet hur den slutar ;D Sen så har jag tagit en promenad med Emma, vi blir bara djupare i våra samtal och det är alltid bra att ha någon att prata med!

Som vanligt pratar jag hela kvällarna i telefon, väldigt socialt =P Stackars Emma ;D

nä, nu har jag inte mycket mer att säga ikväll... pratar i telefon och så jobbigt att göra båda samtidigt... ;D



de här det vackra med värmland <3

en mysig helg med den mysigaste

Den här helgen har det inte blivit mycket bloggande =P

Anledning, Calle var här =D  Så i helgen har jag hunnit med två filmer, en långpromenad, spendera en del tid i Karlstad och mysa massor med min pojkvän, som btw är alldeles underbar ;D

mer kommer kanske senare men först slänger vi väl upp lite bilder;





(haha, jag glömde zooma ut)



nä nu ska jag göra något annat...

have a nice one :D

Konstiga drömmar

Jag måste sluta drömma så konstigt! Poliser som kör runt i söts bil och kör som galningar. Personer från det förflutna som ändrar skepnad och personlighet! Hela min familj var med på ett hörn och sen så har vi Emm och Jenn som skickar sms, helt fel tid! XD men dem var i närheten! Haha XD Sen söt som var bara underbar som vanligt!

Nä måste sluta drömma så konstigt för de sitter kvar i kroppen när man vaknar som nån slags oro! hmm, nä nu ska jag städa och fixa för idag är den dagen då jag får besök!



vi ses sen :D

Djupa tankar en torsdagseftermiddag..

Idag har jag en riktig sakna dag!
Det började med att jag hittade bilder på min kära pålle och började längta efter henne och började tänka på hur kul det skulle vara att få träna och komma igång med hoppningen igen, vi fick ju ta en paus från den i sommras när hon gick omkull i hagen! Usch det var inte kul! Då var jag redo att lägga ner allt var hästar heter!
Det är så frukansvärt jobbigt när dem skadar sig och man fruktar alltid de värsta besluten, dem undviker man så länge man bara kan! Det har alltid en tendens att hända när man är som mest motiverad och allt går som bäst.
 När man vill åka iväg och när man vill göra så mycket som möjligt tillsamans, som sagt, det är då bakslagen kommer. Nu var det inte det jag tänkte på och mindes utan jag minns känslan av lycka och adrenalin när man lyckas bra på en tävling eller en träning, när hindrerna känns pyttesmå och inte alls så hemska och svåra som dem gjorde i början.
 Att själv kunna känna framstegen!
Jag saknar också den där känslan av total samhörighet, när ingen annan utom jag och hästen finns,
det är bara vi och vi är ett, tillsamans kan vi ta över världen!
Vilken frihet! <3


Jag satt och kollade igenom min bilddagbok och hittade bilder från skolan, från den tiden när man tyckte att man hade så mycket problem men nu inser man att de problem som man tyckte var så stora och hemska kanske inte var så hemska som dem verkade då! Hur skönt var det inte att gå i skolan, utan att behöva planera fick man träffa alla sina kompisar nästan varje dag. Alltid veta vad man skulle göra varje dag, inte så mycket val. Studiebidraget kom varje månad och även om det inte var så mycket så klarade man sig för några utgifter hade man inte direkt heller =P Då hade man ett mål i livet och det var att ta studenten men man tänkte inte så ofta på vad skulle hända sen mer än att man skulle bli fri!

Haha, ja nog blev man fri alltid men det har både sina nackdelar och fördelar. Med frihet kommer också ansvar och mer skyldigheter. Helt plötsligt måste man göra sina egna val!
Fast jag ska igentligen inte klaga, jag är väldigt nöjd med mitt liv just nu.
Framtiden känns väldigt lång, tillmötesgående och det finns plats för det mesta där tror jag, även om den har en mystisk dimma kring sig. Det gäller bara att lyckas kombinera allt det som ska få plats! Inte för att jag ser något som ett hinder, allt det jag vill och hoppas kunna göra ryms där i framtiden.

Vad jag vill göra? Ja, det är inte alltid jag vet det heller! Haha, låter jag velig eller? XD
 Om jag säger så här då:
det finns många små rörliga saker jag vill göra, ex inreda ett rum och känna att det är hemma! Alla små vardagsgrejer men jag vill också göra saker som att resa med dem som jag tycker om!
Se, känna och uppleva!
Inte bara de sakerna som kräver ett flygplan eller ett tåg utan lika mycket på hemmaplan, få älska och älskas och tillsamans bygga det som ska vara länge! 
Det jag inte har någon bild av är vad jag tex vill jobba med, jag har för tillfället inga såna drömmar som "det här är mitt drömjobb" mina drömmar är på mer personliga plan, men jag vet vad jag inte vill göra ;D



"Med drömmar om framtiden och tankar i det förflutna"


Rektorn på besök

Här sitter jag i lugnan ro och sjunger fint till min dator och så hör jag att någon kommer, och vem kan det vara om inte självaste mr. Rektorn =D

Han skulle ge Emma ett papper som han trodde hon inte hade skrivit på men det har hon och gett till Sören. Så det blev ett kort litet besök men ack så överraskande XD

Annars har vi haft trons ABC idag, mkt föreläsning men mkt intressant, sen har jag försökt bli klok på det där barnutskotten, mindre lätt. Jo sen har jag varit en tripp till Munkfors idag också, gick bra. Dvs jag ruinerade mig inte =D klart positivt! ;D

I övermorgon kommer min söt! <3 ser fram emot helgen  <3



da pacem osv ;D

trötta matilda


"Good Enough"

Under your spell again.
I can't say no to you.
Crave my heart and it's bleeding in your hand.
I can't say no to you.

Shouldn't let you torture me so sweetly.
Now I can't let go of this dream.
I can't breathe but I feel...

Good enough,
I feel good enough for you.

Drink up sweet decadence.
I can't say no to you,
And I've completely lost myself, and I don't mind.
I can't say no to you.

Shouldn't let you conquer me completely.
Now I can't let go of this dream.
Can't believe that I feel...

Good enough,
I feel good enough.
It's been such a long time coming, but I feel good.

And I'm still waiting for the rain to fall.
Pour real life down on me.
'Cause I can't hold on to anything this good enough.
Am I good enough for you to love me too?

So take care what you ask of me,
'cause I can't say no.

Jag tycker om Evanescence :D

Idag har jag varit så sjukt seg! Jag till och med somnade på rasten XD
Just nu pratar jag som vanligt i telefon ;D vad skulle jag annars göra på en kväll =P Titta på film med resten av huset ;D haha nej social är inte min grej ;D haha jo det är det visst men inte just ikväll, idag blir det en tidig kväll :D

God natt :D


Knatte 1 år

15 september förra året gjorde jag en överraskande upptäckt, även om jag hade misstänkt det ett tag eftersom att Bettan hade boat så mkt. Fast det hade hänt förr och därför var jag lite skeptiskt. Den här gången hade hon dock boat mycket mer är i "vanliga" fall och när jag kollade den 15 september så låg det mycket riktigt tre små kaninungar i boet. Jaha, tänkte jag, hur tusan gör jag nu då. Vem vill ha kaninungar i september! Det löste sig dock mycket bra och när dem va tillräckliggt stora så flyttate Tjatte (som i och för sig är en tjej) till Jenn och Fnatte som var störst flyttade till en arbetskamrat till mig.  Knatte, den minsta av dem, han fick bli innekanin och flytta in på mitt rum :D Numera bor han dock i Ellens rum eftersom jag inte får ha sällskapsdjur här nere på skolan men när jag flyttar hemifrån så följer han med!

Älskar verkligen att ligga och lyssna på när han fixar runt i buren, har haft svårt att sova vissa kvällar för jag saknar det där ljudet och bara veta att han är där. Ännu mysigare är det att vakna och titta på vad han gör, även om han nu är en ganska morgontrött kanin som hellre är uppe hela nätterna och sover på morgonen. Han har samma dyngsrytm som min bror ;D nu ska jag inte ljuga och säga att jag inte kan bli sjukt irriterad på honom när han kör rally i buren så spånet sprutar när jag vill sova men det är bara att titta lite på honom så försvinner irritationen! Dock finns det en risk att han blir utekanin nu i alla fall. Då får det väl vara så men jag tycket bättre om att kunna ha honom inne eftersom man får en annan relation till kaninen då, plus att dem får mer sällskap om man nu faktiskt har en som jag har. Inget fel med att ha dem ute, både mor och far hans är utekaniner. Men min lilla Knatt är ju van att ha folk omkring sig så jag tycker lite synd om honom. Kanske bara jag som är nojig också... Hemma hos Mor och Far har han väl i och för sig sällskap av dem andra två även om det är olika burar... Har funderingar på att kastrera den lilla också men jag vet inte om det är någon idé, vetrinären trodde att det kanske skulle kunna hjälpa mot att han är så revirfixerad. Vilket inte är så konstigt han e ju trots allt en kille så =P nån som vet om en kastrering hjälper??

Ooookej, jag har skrivit ett helt inlägg om min kanin, det var inte planen att det skulle bli så långt men okej varför inte =P

här kommer lite biler på den söte istället:
               

Lite från när dem va små:
      


da pacem så länge vet ja!

...



The words have been drained from this pencil
Sweet words that I want to give you
And I can't sleep
I need to tell you
Goodnight

When we're together, I feel perfect
When I'm pulled away from you, I fall apart
All you say is sacred to me
Your eyes are so blue
I can't look away
As we lay in the stillness
You whisper to me

Amy, marry me
Promise you'll stay with me
Oh you don't have to ask me
You know you're all that I live for
You know I'd die just to hold you
Stay with you
Somehow I'll show you
That you are my night sky
I've always been right behind you
Now I'll always be right beside you

So many nights I cried myself to sleep
Now that you love me, I love myself
I never thought I would say this
I never thought there'd be
You
...

En söndagskväll...

Återigen sitter jag här en söndag och tänker tillbaka på helgen... Den här helgen har jag haft mina söta vänner här,  det var riktigt konsigt i början. Det var väldigt ovant att ha dem här! När jag först vant mig med tanken på att dem va här så var det bara underbart och sjukt skönt! Helgen tog slut på ingen tid alls och helt plötsligt var det dags för mina flickor att åka hem =/  Jag tog en powerwalk promenad, hann igenom många känslor under den promenaden. I slutet var jag glad och kände mig redo för att möta hösten i värmland!

Jag har sedan städat mitt rum och fixat iordning allt som  ska fixas, böcker och prynadsaker för att inte tala om alla smycken som enbart legat i en stor hög! Ojoj säger jag bara! men nu har jag som sagt fått ordning på det mesta och det känns väldigt skönt! Jag har också lyckats lägga till lite detaljer i mitt rum, som kanske viserligen försivnner bland allt det gula men i alla fall, som höjer stämningen och känslan av att det är mitt rum <3

nu ska jag ägna mig åt min vanliga kvällssyssla, nämligen att sitta i telefon ;D Åh! EKa kommer hem imorgon! det blir kul :D få höra hur hon haft det!!!

Da pacem så länge!

            mitt rum :D


<3



Idag har jag städat och gjort fint i mitt rum :D är faktiskt ganska nöjd ;D

En underbar helg <3

En mysig helg med flickorna

Nu är dem här! :D Lite konstigt eftersom jag inte e van att ha dem i min vardag här. Har funnits två vardagar varav en lever jag här och en ringer jag hem till... Det är så oerhört skönt att ha dem här! Har nog aldrig sovit så gott i mitt rum som när dessa två är här ;D

vi har lagt två madrasser på golvet och sovit alla tre på dem eftersom vi inte har någon pump till den andra madrassen XD så vi försökte blåsa upp den men det gick itne så bra så vi gav upp efter några timmar ;D men idag är nog en av planerna att försöka lokalisera en pump =P Så det blir nog en liten biltur idag också, åker förbi en Uno-X så vi kan fylla på Jenns tank ;D

Annars bara myser vi och slappar <3

nä, nu ska jag tillbaka till myset <3



BJE for life!

ett telefonsamtal <3

Tänk så mkt det kan göra :D jag som var trött seg och inte orkade nånting hörde rösten och genast var jag pigg och glad! Hela dagen idag har vart knäpp och jag har väntat på att få ringa de där samtalet ända sen jag försov mig imorse ;D Och när jag fick göra det så var det som om nån tryckte på en startknapp :D hela jag vaknade och allt blev bra igen <3

Älskar kvällarna när jag får prata med dig <3 Kan prata hur länge som helst om jag fick :P Igår pratade vi fyra timmar XD
De värsta är när man måste lägga på, det finns alltid nått mer att prata om ;D

nä nu ska jag stänga av den här maskinen ;D



<3

BJE helg <3



Jag har nu skickat EKa med bussen, så nu är hon på väg hem för att sedan bege sig till Tyskland. Vilket så klart resulterar i att hon inte är här i helgen... Därför var det en utmärkt helg att ta hit mina babes! Så i helgen ska dessa sötsaker hälsa på mig :D Vi kommer ha en sån underbar myshelg är jag övertygad om!

Vad vi ska göra? Inte den blekaste finns inget planerat! Perfekt med andra ord! Vi kommer kunna göra precis vad vi känner för :D Jag ska väl visa hur jag har det här förstås men det tar inte så lång tid ;D Love it here!

Nä nu ska jag gå och se om det går att fixa en del grejer jag skulle behlva fixa :P

Later darlings!

<3




"det bästa i världen finns inom två armars räckvidd"

för att du och jag tillsammans blir vi!

Hjördis

Bara för att jag är så grymt imponerad av bilden som Emma tog med Jennis kamera!



Ja och för att hon är en av dem sötaste, om än aning galen också, katten jag mött!


sena kvällar men gjorda läxor

Ikväll har jag faktiskt gjort mina läxor ;D missade att göra en del i helgen, inte för att det var meningen men det var annat som fick tiden istället, eller snarare andra ;D

Helgen har varit riktigt myssig och det är blandade känslor över att vara här igen. Jag trivs hur bra som helst och just nu är det här hemma men jag saknar verkligen min kära. Jag är dock övertygad om att när jag tittar tillbaka på den här hösten kommer den ha gått jättefort!

I helgen är det BJE helg och mina flickor kommer hit :D det ska bli riktigt roligt! De som är bra när dem kommer hit är att jag verkligen får tid för dem! Om jag kommer hem en helg ska jag hinna med att träffa alla och bara att träffa familjen, Calle och flickorna är svårt nog. Nu gick det bra :D Vi hade en trevlig fredag med vin och god mat, lördag mådde jag inte lika bra men när jag väl kom upp och fick duscha och fräscha till mig så kunde man ana att jag faktiskt är en levande människa ;D Lördag blev en träffa föräldrar dag, lite oväntat att träffa dem båda men det var mycket trevligt. Nej, jag pratar inte om mina egna utan om hans :P

På fredagen var jag och pappa och köpte en dator till mig ;D Mycket efterlängtat! Den har jag velat ha länge ska jag säga! Inte riktigt lärt mig allt än men det kommer nog snart skulle jag tro, det jag ska införskaffa är ett USB minne så jag kan ta mig till datasalen och printa ut saker jag skriver sen :P men det kommer så småning om det också :D Datorn är en bärbar HP widescreen så det är inte lite direkt :P men jag har fjätkontroll till den och det är faktiskt lite coolt, eller jag fattade först inte vitsen men nu börjar jag ana varför det är skönt ;D

Lite bilder från helgen:

                         


Nu har jag en dator! :D

Nu har jag skaffat mig en dator så nu ska det bli bättring på bloggandet ;D fast nu ska jag inte lova för mycket förstås :S hehe, men jag har varit hemma i helgen men skriver om det nån annan dag :P

until later :D

da pacem cordium :D

RSS 2.0