Mera prylar!

Igår blev det mer prylar, vi var förbi Frida och köpte lite saker av henne. En babysitter, två gym (ett större och ett litet), en hoppgunga (varför inte passa på när tillfälle ges? kanske inte använder den direkt men menar förr eller senare så!) och en amningskudde (funkar just nu perfekt som ryggkudde i soffan) Ja och det kanske var allt... Jattesöta fina grejer :D Tack Frida!
Däremot klantade jag mig och glömde ta med Fridas tröja som är hos oss, smartomatilda! Men då har vi anledning att springa på varandra igen :P

Den här veckan har börjat med mycket shopping, hehe. Om det fortsätter så här får vi leva på nudlar resten av månaden ;) Nä så illa är det verkligen inte. Det gäller bara att shoppa smart ;)

Sen på kvällen var jag gryyymt trött, inte riktigt positivt intälld till egentligen nått... Stackars Calle vad han får stå ut med! Är väldigt trött idag med så...

Huset ser ut som ett bombnedslag, men man kan ju blunda om man inte orkar städa ;) Tvätten däremot har jag vart duktig med så den är det inte mkt kvar av i alla fall... Ska plocka och städa är tanken men det var ju det där med orken och förmågan att röra sig ;)

See ya!


Mage :) ny kjol och ny tröja från förra ve...

dsc00177 (MMS)

Mage :) ny kjol och ny tröja från förra veckan, kanske sent att köpa grejer men kläder måste jag ju ha även om det drar ihop sig! För att må bra krävs det att känna sig din :)


Lite får man klaga...

Inatt vaknade jag av att halsbrännan höll på att få mig att spy, hade som tur var en slurk medicin kvar men nu är den slut. Så det blir väl en tripp till apoteket idag gissar jag. Så trött på halsbrännan. Nog för att jag har sagt att jag mår bra och inte har några besvär och oftast är det så helt ärligt. Men när den där halsbrännan får för sig att vara arg! Då jäklar gör det ont!

Magen är tung och spänner, sammandragningar har börjat smyga sig på, det gör inte ont men de känns och gör kroppen obekväm, därifrån min rastlöshet kommer om jag får gissa.  Nä nu börjar det faktiskt bli lite jobbigt! Och det är nästan 6 veckor kvar till BF och vem vet när bebis behagar komma.

Sen är ju jag en sån där knäpp sak som aldrig vågar ropa hej innan jag kommit över bäcken, vilket resulterar i att så fort jag inte känner av bebis så tror jag det värsta och är livrädd för att "snubbla på mållinjen". Det hjälper inte en redan rastlös själ ;)

Samtidigt som jag vill göra färdigt precis allting och gå och plocka och påta hemma så finns det en rädsla i att göra klart allt. Ungefär som om ju mer jag gör klart ju större anledning har ödet att snuva mig på mitt lyckliga slut.

Nä lite får man klaga, men jag vet också att jag egentligen mår rätt bra. Min krämpor kommer och går och är inte bestående, och jämnfört med i början så tar jag nog hellre det här.

Nog för att jag då gick in i mig själv och knappt levde så led inte så mycket men då såg jag inte riktigt någon mening med det hela eftersom jag verkligen inte våga fira att jag var gravid då så otroligt mycket kunde gå fel, och iofs fortfarande kan gå fel men idag kan jag åtmistonde känna bebis röra sig och då vet jag att den lever och mår antagligen bra.  Så idag kan jag lugna mig när jag får respons där innefrån.


Lite flummigt det här blev med ja...

See ya!

Grattis Ebba!



Ebba fyllde 8år igår, vi på vår IKEA vandring glömde helt bort att ringa fast vi sa säkert 10 gånger under dagen att det får vi inte glömma!

Förlåt Ebba vi ringer ikväll!

See ya!


spontant besök på IKEA

Försökte mobilblogga igår men det gick inte alls :P Så därför uteblev det inlägg igår...

Igår satt en rastlös Matilda hemma i soffan när Calle kom hem. Det hela slutade med att vi åkte till babyland och Ikea och gjorde av med massa pengar! :D Roligt :D Man får mkt för pengarna i alla fall!



Full bil, det blev en bokhylla, ett CD-ställ, skötbord, ljus, påslakan, lakan, täcke och kudde, en sänghimmel osv allt utom bokhyllan, CD stället och ljusen var till bebis. På Babyland hämtade vi ut en babybox inklusive en blöjhink, och köpte ett sött påslakanset. Kvällen avslutades med middag på Mc Donalds ;) Nyttigt och hälsosamt ;P neee... inte direkt men gott i alla fall! XD

Idag tyckte Skrållan att vi skulle gå upp vid halv sju så bara att gå upp! Vilket innebär att jag har väldgit gott om tid nu på morgonen! Men om en typ timme så ska jag åka till jobbet... Om jag inte åker tidigare, vi får se ;)

See ya!

Härliga lediga måndag!



Ja i  helgen var det allstå distriktsårsmöte, några var nervösa att jag skulle börja föda där upp i undersvik men bebis ligger kvar i mammas mage! Trots allt några veckor kvar ;)

34 fullgångna veckor? Är det verkligen det? Härligt vad tiden går!  Nu vill jag att bebis ska födas snart, fast självklart inte riktigt än men jag vill att veckorna ska gå fort så att knytet snart är här.

Dock är det lite kvar som måste fixas innan allt är färdigt här hemma. Bla ska jag och Calle på shoppingtur, DET är nice!

Vad är det som är kvar kanske ni undrar? Jo vi behöver skötbord. Redan valt ska bara köpas in ;) Vi behöver lakan, lite kläder till men inte så mycket, bilbarnstol, också vald men ska köpas in ;) ja det är nog det mest akuta. Skötväskan kom i torsdags, den är så fin :D

Annars rullar det på, magen växer, ben, fötter, armar och händer växer och sväller. Stödstrumpor åker på varje dag, med bök och stonk kommer de på plats. Jag får ont av att sitta, ont av att stå ont i ryggen, halsbränna, konstant trött och ja sånt där normalt. Faktiskt inte så jobbigt som det låter, framför allt inte om man jämnför med hur första tiden var med allt illamående och kräkande. Så jag ska faktiskt inte klaga men nog börjar jag känna mig ganska klar med det här. Men den som väntar på något gott väntar aldrig för länge säger man väl. Även om man säkert kommer sakna magen sen.

Calle tror vi kommer gå över tiden, jag hoppas inte! Ellen har skolavslutning den 11 juni och då vill jag att bebis ska vara här.  Önska kan man ju i alla fall!





See ya!


Ledig fredag men fullspäckad helg!

Ja, ledig dag idag men sova länge? nä skulle inte tro de ;) Skrållan väckte mig vid halv åtta och jag trodde klockan var halv nio för jag kände mig utvilad. Hann gå upp gå på toa, släppa ut Skrållan och när jag skulle klä på mig så insåg jag att klockan var ju inte nio som jag trodde utan åtta. Jaha tänkte ja, får väl mer gjort då men det resulterade i att jag mest suttit och ätit frukost i typ en timme och filosoferat. 

Idag åker jag och Ellen på DÅM, nej förlåt, Distriktsårsmöte. Kommer aldrig lära mig att inte använda förkortningar :P Så jag måste packa men det tar nog inte så lång tid, sen blir det en sväng till Enköping. Lite shopping kanske och framförallt lunch ;)

Har hunnit slänga in bilderna från kameran. Så lite bilder från Stigsberg:









Nä måste åka nu!

See ya!

Stackars Skrållan

Skrållan är dålig i magen och det fick vi veta i natt, jag och Skrållan gick ut och gick vid halv elva. Då ville hon inte bajsa utan vi gick och la oss och sov. Sen känns det som hon har väckt oss varannan timme och velat gå ut men så illa var det nog inte riktigt, men huvudvärk och mådde dåligt gjorde ja då jag aldrig fick nån sömn. Så fort jag somnade så vaknade hon, hon gnydde, gnällde och skällde. Tack och lov har jag en underbar pojkvän som gick upp så jag slapp då det är lite mer omständigt för mig att få på kläder och måste på toa varenda gång osv.

Katten märkte att vi var uppe så hon skulle kela, jag och Calle var på väldigt kelhumör då mitt i natten, nej inte det minsta. Jag var tvungen att gå på toa på hon vägrade låta mig sova och då avslöjades hennes onda plan, matskålen var tom så hon ville ha upp oss för att få mat. Sen höll hon sig lugn i alla fall.
 
Från halv 4 fram till kl 6 när Calle åkte till jobbet var de ute fyra gånger och när de kom till jobbet hade hon tydlig kräckts, stackars lilla Skrållan.  Så hon har haft en jobbig natt och vi också till följd av det hela. Hon har fått nå nya tuggpinnar som ska vara bra för tänderna och nu slutar vi med dem för att se om det är dem, det började för nån dag sen och har bara blivit värre. Så nu får vi se om det ger sig. 

Bra träning säger vissa och kasnke de ;) Men med hunden är man inte bered på det och därför så blir det lite irriterande :P Men nu är det mest synd om henne faktiskt! Fast en fin huvudvärk smyger sig på hos mig som resultat efter nattens äventyr! 

Trött Calle, förlossningsvisning och en knäpp liten Skrållan :P



Precis kommit hem från Ellens träning, egentligen brukar hon inte träna tisdagar eftersom hon har konfa då men idag blev det ett undantag. Det gick rätt bra enligt oss, enligt Ellen var Filippa tjurig och lat. Det var hon också men Ellen har lärt sig att hantera det bättre och Filippa är inte lika långsint och kan faktiskt ge sig utan särskilt mycket bråk.

Igår så var vi som sagt i Uppsala och skaffade nya byxor, efter att ha provat 7 par hittade jag ett par jag var hyfsat nöjd med så de fick följa med hem. Hämtade Ellen en timme sent från skolan :S Frågade hur arg hon var och fick svaret:

-" Jag är inte arg...
- Va? Är du inte arg? Du får vara arg, jag är en timme sen...
- ne jag är inte arg, för är jag arg blir du arg och då hjälper du mig inte med hästarna!
- ehe, vill du ha en glass?"

Hela tiden pratade hon i princip mellan tänderna! Jag var grymt sugen på glass så  det var för min skull också ;)
När vi kom hem så skyndade vi oss att göra det vi skulle och vips hade vi 40 minuter över så då hann vi med att motionera Hilma också. Även om Ellen mot slutet valde en lite mer ovanlig ridstil ;) Hilma är så cool och enbart fortsätter så snällt så med öronen framåt och med en blick som ser ut att säga "Ja tänk vad lätt jag skulle kunna få dig att ramla av men nä, du verkar ha rätt kul, haha" som den kloka dam hon är.

Nu ligger Calle och sover, Skrållan håller mig sällskap fast hon sover hon också. Jag sitter här och glor på tv. Skickade Calle i säng vid fem, halv sex då han i princip satt och sov. Jag ska gå och lägga mig efter tvn är slut. Är rätt trött jag också.

Idag var det förlossningsvisning, det var helt okej. Nu vet vi vart vi ska och hur det ser ut. Lite information fick vi också men inte så mycket som jag inte redan visste. Men helt klart är att det är skönt att veta precis hur vi ska köra, vart vi ställer bilen och vart dörren är så att säga. 

När Calle hade gått och lagt sig så åkte jag med Ellen på träning. Skrållan fattade inte att Calle var hemma och låg uppe och sov utan hon tridde hon var själv när ajg var borta. Söt liten sak det där.

Nä nu är det väl dags att stänga ner här!

See ya!

Barnmorska och trasiga jeans :S

När jag skulle sätt mig i bilen imorse så gick byxorna sönder XD Dem sprack helt enkelt... Så idag får det bli en tripp till affären för utan byxor känner jag verkligen inte för att gå utan! Så ska åka och hämta lite sällskap snart ;)

Annars var vi hos barnmorskan idag och det gick bara bra! :D Bebis smiter undan lite och vill inte alls bli lyssnad på :P Men vi fångade den lille och kunde mäta hjärtljuden. Järnvärdet skulle kunna gå upp lite men annars var det okej, hade inte gått så mkt i vikt som jag trott heller. Det var nice! :D

Nä nu ska jag bege mig!

Hej hopp!

See ya!


En söndagskväll...

Snart ska vi sova för imorgon är det barnmorskan kl 8 :S uha, tidigt tycker då jag :P Calle säger "sovmorgon :D"
Jag är trött men samtidigt jäkligt rastlös och känner inte alld för att gå och lägga mig, det är rätt jobbigt att sova måste jag faktiskt få påpeka, man vaknar när man ska vända sig, man får ont och kramp överallt, ja osv :P Ne, att lägga sig i sängen är inte så jätteskönt just nu faktiskt, även om man är trött...

Dock är ögonen väldigt trött så kanske borde passa på att gå och lägga sig så man får några timmars effektiv sömn i natt i alla fall... men kroppen säger aj till det :P Tur att man har Calle som kan massera när man har för ont, vilket i och för sig är jämt. Han masserar jämt i alla fall, tack för det babe!

Idag var mormor och morfar ut och kollade hur det ser ut här hemma efter lite färgskvättar, nya väggar och nytt golv i köket... ja ny färg är det i vardagsrummet också ;) Sen åt vi lunch hos mamma och efter det åkte de hem mot enköping för att vi skulle bege oss mot uppsala och farmor som fyller år imorgon. Träffa lite släkt där och bli fullproppad med kakor av alla dess slag, tårta och efter det godis. Vi rullade därifrån, mätta och glada. Blev inte en sån lång visit för sen skulle vi hem och byta däck på mammas bil och transporten och hästarna skulle ut och röra på sig. '

Jag skrattade åt att mamma och ellen gör samma "missar", ser kul ut när man har dem båda framför sig. Själv rider jag ju inte nu utan får nöja mig med att sitta vid sidan och glo. Konstaterade vilken duktig ryttare man blir av att sitta vid sidan och titta på ;) Helt plötsligt har man en massa tips att dela med sig av, kan det vara en släng av abstinens eller? ;) Jag känner verkligen i hela kroppen hur det känns att rida och lääääängtar! Men jag borstar på och får hela munnen full med päls, i den mån det går, hovarna får någon med mindre ryggont ta ;) Jag städar borstväskan, håller i och assistrerar, samtidgit planerar jag och inventerar saker. Behövs en ny martingal då "någon" glömt martingalen ute i snön hela vintern. Eftersom jag inte red då känner jag mig oskyldig ;) Men vinner på det hel i längden. Inte för att Sommarr behöver någon martingal mer än ute i terrängen men förbygeln kan vara bra att ha vid hoppning ;) Sen lite nya skydd då de hon har faktiskt börjar bli några år. Köpte nytt när vi köpte henne för 4 år sen och sedan har det använts flitigt och nu börjar visa behöva bytas ut. Lite uppdatering av skydd har skett undet dessa år men inte så mycket faktiskt. Grejerna har hållt och med omvårdnad så har de hållit sig rätt fräscha. Men som sagt, börjar bli dags för lite nya ändå...

Nä sova var det ja!

See ya!


 

trött som tusan..

nu har vi städat...
Jag är helt slut och redo för sängen, dit kommer jag inte få gå på läääänge!  Känns bra att man är helt slut innan kvällen ens har börjat, gästerna på väg bara liksom...  Känns som jag kommer vara otroligt rolig ikväll :P var det här med middag verkligen en bra ide?? ;)

Hoppas mina flickor är på bättre humör i alla fall och att de får kul i uppsala! <3

Nä passa på att vila lite kanske...

See ya!

Bilder och annat

Nu har jag försökt mms in bilder varje dag men det funkar inte alls så nu lägger jag upp dem ;P



Lite dålig bil ja men i alla fall...
En bild från i tisdags så då borde det vara v32+2 eller något sånt.

Idag blir det städning och plockande för att få lite ordning här hemma.  Känner mig inte alls pepp att städa men vad kan man göra, det städar ju inte av sig själv :P

Idag är det fredag vilket betyder ledigt och sovmorgon! Ända till kl 09. Hade vart upp på toa en gång på morgonen och vid nio tyckte skrållan att livet inte alls va roligt utan att nu borde vi gå upp. Vi myste dock 20 minuter eller så innan vi faktistk gick upp.

Igår var det föräldrautbildning, den här gången handlade det om amning, om relationen när amn blir tre och om BVC och den nya bebisen. Eftermiddagen blev lång, mycket sitta och lite luft... Men det är intressant, bara jobbigt att försöka hänga med.

Återigen var jag yngst, kanske inte så oväntat men så var det, Calle var nog yngsta killen tror ja. Ändå känns det som om vi är lugnare inför allt som kommer, inte lugnare än alla men ju äldre de verkar vara ju mer ångest inför det hela. Klart att vi, jag och Calle, också är oroliga att något ska gå fel och all den där andra oron som hör till, klart man är spänd och nervös men det är någon skillnad på hur man ställer frågor och tar till sig sakerna. De litar inte alls på det som sägs och de svar som de får.

Kan det vara så att man möts så olika av omgivningen beroende på ålder att det påverkar ens inställning. Att när man är yngre räknar folk med att man ska fråga om hjälp, ta mer hjälp och uppmuntrar att be om hjälp. Får man samma bemötande om man är 35+?

Eller räknar omgivningen med att man är så pass vuxen när man är 35 och äldre att man har mer i baggaget för att klara av det, en fastare bild av vem man är och man har redan hittat sin "plats" i livet. Man formas inte på samma sätt av livet som när man är 22. 

Är man 22 ligger livet framför och man är under "utformning", man är inte redan placerad i ett fack utan alla möjligheter ligger framför. Det är det här med att bli mamma som placerar en i ett fack och ger en sin "plats" i livet. Inte att bli mamma ska passa in med den man redan är och där man redan är i livet. Antar att det kan vara mer press när man är äldre. Att folk räknar eller antar att man ska göra eller hantera saker på ett visst sätt och identifierar det med vart man är i livet och vilken roll man har. Kanske har man den synen på sig själv också.

Svårt att säga och det här är ju bara jag som tänker högt så lägg ingen vikt vid det. Mest att jag försöker hantera det faktum att någon som är mellan 12-15 år äldre än mig kan vara så mycket mer osäkra i den situation som vi båda befinner oss i. Man tror väl att "visdom" ska komma med åren men det är nog inte alls det som det hela handlar om, inte i det här fallet i alla fall... Det handlar nog mer hur man ser sig själv och hur pass väl man känner sig själv.  Det handlar ju inte om tid eller år utan snarare erfarenheter och hänelser skulle jag tro. Det betyder ju verkligen inte att jag ser mig själv som bättre än de här äldre mammorna. Vi är lika nya för det här och kommer bli bra mammor allihopa, olika antagligen men bra och kommer alltid göra det som är bäst för vårt barn.  Men vi har nog olika syner på oss själva och det som kommer.

Nä städa kanske, eller kanske ära vore något...

See ya!


Trött trött trött...

men det hör väl till...  Det bli inte bättre av att man inte riktigt kan sova ordentligt heller :P Nu har jag fått handledsskydd med skenor så att händerna ska domna mindre i alla fall...

Jag har huvudvärk som heter duga... Så det blir ett kort inlägg här och slår vi på en film istället... Är så trött att jag skulle kunna sova men får inte ro så en film är nog inte helt fel som avkoppling. Kanske inte bästa mot huvudvärk men bättre än att grubbla i alla fall....


Nää see ya!

måndag igen

Då var det måndag igen, jag har ju turen att faktiskt vara ledig. Skrållan njuter av att vara ledig och vara ute i solen ;) Leker med Hjördis gör hon också, Hjördis börjar bli ganska hårdhänt tillbka men det kan jag nog tycka att skrållan faktiskt förtjänar. älskade djur! 

Jag njuter också av solen! Stackars Calle fick gå upp imorse och jobba dock men hans väckarklocka har slut på batterier och vi har inga nya så då fick jag agera väckarklocka, för att han skulle vakna av mobilen är ju ett roligt skämt XD Törnrosa släng dig i väggen och möt Calle ;) Men nog är han allt bra söt, fast jag är nog inte så söt i mina väckningsmetoder så där kl 5 men idag var jag ganska snäll, bara putade på honom lite halvt våldsamt :P

Måndag innebär v 32... ja tiden fortsätter att rulla :D och tur är väl det!  Varit en trött bebis senaste dagarna men nu har det varit vaket ett tag på förmiddagen. Längtar längtar tills den blir juni och bebis ska komma ut! Kameran är hos mamma så bild kommer ikväll eller imorgon, men kommer gör det. Ska iväg med hästarna ikväll så plockar upp kameran då.

Själv sitter jag och bråkar med facebook som inte alls vill lägga upp bilder som jag vill! Suck alltså :P Men men, kunde väl varit värre grejer som krånglade. Helt ofokuserad känner jag min också, har du läst hit och förstått allt? Grattis i sådana fall XD

Igår firade vi Emma, för min sötis fyllde år! :D Grattis dagen efter till dig! <3 Vi hade i min mening en underbar eftermiddag/kväll. :D

På förmiddagen var det pay and jump på Stigsberg, mycket kul! Filippa och Ellen var så duktiga! Lite spänt var det nog för båda parter med det redde ut sig och blev en felfri runda! :D Lite shopping blev det så klart också, fast inte min plånbok som led utan mammas ;) Ridbyxor till Ellen och ett svetttäcke till Filippa, supersött i grått och ljusrosa :D Hittade ett superfint stalltäcke till Sommarr i lila men jag har inte råd just nu, kanske kan fortsätta flörta med mamma, vi behöver säääkert ett till täcke :P Kanske kan marknadsföra det som ett transport täcke... De har vi lite ont om när jag tänker efter... kaaaanske :P När jag inte kan rida blir det visst prylar istället och mina älsklingar förtjänar bara det bästa.  :D Bilder från det kommer också när kameran är tillbaka i rätt hus ;)

En bild på födelsedagsbarnet:



See ya!

Nu har matilda en plan!



Jag och Sommarr ute och roar oss ;) Gha jag längtar tills jag kan rida igen!



Nu vet jag hur jag också kan tillföra att fröken blir riden, medan jag själv inte kan... Och samtidigt ge emma träningsvärk som hon vill att jag gör ;)

Emma och Sommarr ska få träna ihop nu mer ;)
Träningsvärk beställd och ska levereras snart :P

Kanske till och med får henne att hoppa mot slutet av sommaren ;)

See ya!

Fredag :D

Ledig fredag, det gillar vi. Från och med igår har jag havandeskapspenning från hemtjänsten så nu är det pastors som gäller för hela slanten och hela slanten innebär 14 timmar i veckan, tisdag, onsdag och torsdag. Innebär ledigt de andra dagarna ;) Men mycket gjort blir det inte, måndag och fredag går åt till att inte göra så mycket mer än vila. Det behövs, hela kroppen bara skriker efter det, framför allt på fredagarna! Och nu när det är föräldrautbildningar, förlossningsvissning, informationsträff på försäkrningskassan barnmorskebesök osv så är vila guld värt! Härom dagen somnade jag som sagt i bilen mellan enköping och hemma, jag sov innan vi ens var ute ur enköping och det säger ju en del, klockan var inte ens 19 :P

Var hos barnmorskan i tisdags, allt var bra. Bebisen låg med huvudet nedåt men inte fixerad. Mina händer svullnar och domnar på nätterna dock så det blir ett besök hos rehab och utprovning av skenor för att inte lägga händerna i konstiga ställningar på natten nu när de är alldeles svullna.  Det känns som jag vuxit ur kroppen, allt är helt svällt och större, förlovningsrinen är blott ett minne och hänger numer i en kedja runt halsen. Bäst så ;)

Nä nu ska jag fortsätta min fredag med att göra inget, egentligen borde jag väl kasnke städa lite och så meeen det får blir senare! ;)

See ya all!

ensama människor...

Ja det finns nog en hel drös med ensama, ledsna och bittra människor, vi upplever dem som otrevliga och väldigt speciella, följden blir att vi försöker undvika dem. Kanske klagar dem på allt och inget för att försöka glömma sin verkligehet. Vem vet... En del kanske rent utav är otrevliga...

Bara en tanke som slog mig nu... Hur lite man vet egentligen men hur snabb man är på att döma.

Fast frågan är ju också hur mycket skit och onödigt klagomål mm man ska ta emot bara för en människa är bitter över livets gång? Det måste finnas en gräns även där, hur mycket är okej att ursäkta med att någon är ensam, bitter eller ledsen.

Lite Bella filosofi så här kring lunch en tisdag efter påsk....

See ya!

31 veckor avklarade, 9 kvar...



Ja 9 veckor, mindre än tio. Börjar dra ihop mer och mer... Men sen vet man ju inte alls när bebis behagar komma ;) kan gott och väl vara 11 veckor kvar :P

Hade tänkt ut något bra jag skulle skriva men det har försvunnit, återkommer väl när det dyker upp igen! Annars rullar allting på här, bebis har haft ett par riktigt aktiva dagar men konstant rörelse morgon till morgon ungefär :P Lite lugnare idag, förstår jag efter den här helgens konstanta aktivitet. Helt stilla är det dock inte utan med jämna mellanrum gör bebis oss påminda om sin närvaro ;) Som om man inte märkte det ändå :P

Igår konstarerade jag och mamma att magen egentligen växt mest på bredden senaste tiden kulan har putat länge och mycket.  Nu växer vi på bredden XD

Btw växer allt under dagarna just nu ;) Stödstumpor åker på varje dag men ändå har tår och fötter vuxit bra mycket till kvällarna. Händerna är inte så dåliga de heller, ringen sitter rätt tajt på kvällen. Efter gårdagens promenad i stockholm var händerna gigantiska och blå på vissa ställen :S kanske inte sååå bra direkt, mamma tror jag ev samlar på mig för mycket vatten eftersom jag blir blå när jag sväller.... Ska till barnmorskan imorgon så det blir till att fråga om det är normalt att bli blå. Fötterna har också en tendens att bli det visa dagar... Kanske inte så bra.  Men som sagt tajmat att jag ändå ska dit imorgon.

Det känns så mysko när man sväller, som om huden blir för tajt. Man får svårt att röra sig liksom... Lite galet men ja... så är det... :P

Annars massakerar vi soffa på övervåningen för att få ner den (lite för stor för trappan), Calle har rensat förråd, jag ahr vikt tvätt och vi har hängt upp gardiner. Plus att vi har flyttat om lakan och handukar från olika skåp och byråer till en garderob som står i tvättstugan så nu är det mer ordning där också!

Nä dags att göra nytta igen!

See ya!

ute på promenad :) härligt att rör

0c573f6aef58b7fb0c49c7f12b95ac06.png

Kolla varifrån!

ute på promenad :) härligt att röra på kroppen ;) see ya!


är det påsk så är det! Och till på

295bdabaf90a6950f9cfbfce90b383a3.png

Kolla varifrån!

är det påsk så är det! Och till påsken hör massor av godis! :d kommer räcka till nästa påsk eller nått! See ya


RSS 2.0