Dagens filosofiämne

Tänk om drömmarna kunde sluta förmörka verkligheten...

Tänk om drömmarna kunde sluta förmörka verkligheten...

Två och en halv månad kvar

Insåg imorse att det inte är så långt kvar tills jag drar till Karlstad, eller ja Munkfors eller ännu mer noga Ransäter...

Shit de e ju igentligen en massa grejer som måste fixas innan! Jag måste skaffa en dator men den e på god väg. Har igentligen inga skrivbordsgrejer, allt sånt ska fixas och så ska man väl ha en tvättkorg kanske! För att inte tala om vad jag ska ta med mig dit, tanken är att jag och Ellen ska hinna byta rum innan jag åker så då måste ju allting tömmas och ska ut! Ojoj... Busy summer, om man nu vill ha det! Sen bär det alltså av!

När jag så har kommit ner ska jag komma på plats få ordning på allt och vara där en termin för att sen komma hem? Låter ju de, mkt slit blir det. Men det är nog värt det. frågan är ju vad man ska göra när man kommer hem? Igentligen skulle jag vilja ha ett jobb och flytta hemifrån på riktigt. Nu blir det så tillfälligt, men ja det kommer väl nån gång det också. Sen är ju frågan om man vill vara kvar här eller om man vill flytta härifrån till ja nånannanstans? :P Haha nån närliggade stad eller så ;)

nä, dags att göra lite nytta!

Ha de gott och lev väl! :D

Hit ska jag! Hit ska jag!


RSS 2.0