ehe ja men oj då...

ja, varit väldigt dålig uppdatering här det kan man ju lungt säga... men har inte rikigt haft tid, fast när har man det egentligen?? bara en liten fråga XD

idag har en riktig slapp dag! sitter i mjukisar, raggsockor och slapp farfarströja och bara gör nada! så skönt! På senaste tiden, sen jag fick bilen, har det hänt nått nästan varje dag faktist. Träffat nån eller jobbat eller optiker, ja eller nått annat sånt där viktigt man ska göra ni vet.

Jag är inte säker på att jag adressändrat överallt, måste kolla posten och faktiskt fixa det. Är ju inte bra om posten inte kommer, det är ju snart ett år jag har bott här. Eller det är typisch 3 månader kvar tills jag bott här.

Annars har jag på den senaste tiden lagt mig till med den dumma vanan att ALLTID säga typisch... Varför? kan nån svara? nehe...

bild på filippa?? jag det har jag massor som är lite bättre än mobilbilder ;)


e de inte söta??

Ja men vi hörs igen!

Här är nu hela skaran hästar ;) lä

3f53b053f4b9c48d5b488e5648c19817.png

Kolla varifrån!

Här är nu hela skaran hästar ;) längst fram har vi nya hästen Filippa. Söt va? See ya!


säg hej till den nya!

0-36cfdbdb0ca05f82a217b7193dd0ba8f.png

Kolla varifrån!

säg hej till den nya!


Här sitter vi på väg till Ö-vik :)

5a60b061b08cf7e2ea5547bee8647e63.png

Kolla varifrån!

Här sitter vi på väg till Ö-vik :) hörs igen!


hej hopp alla glada!

Jaha, då var man tillbaka i en nedåtfas av bloggandet. Så är det ibland =P  Jag och skrållan har tittat på Tv3 play idag, det blev Svenska hollywood fruar och sen blev det vårt bröllop i era händer.  Det var ju underhållande...

Nån annan som har märkt hur kallt det är idag? Kändes som om jag skulle behövt vantar när jag cyklade hem och då cyklade jag en timme senare än vanligt.  brr, men vi har fått elda i kaminen och det är mysigt :D

näää ska göra nå annat tror jag.... ;)

en mysig middag

Igår firade jag och Calle vår 1 års dag för vi hann aldrig med det i och med att han var sydd i armen och ett vist besök från Hong Kong och därför så firade vi igår på vår 1 år och 1 månad dag istället!

Jag fick en bok, en frågesportsbok Sanning eller Bullshit. Verkar rolig=) Sen bjöd älskling på resturang, tre rätters på sarajevo. Mums men mätt blir man! sen åkte vi hem och tände en brasa i kaminen, spela i gitarr och myste!

Kan vara spännande säker på gång på hästfronten också, kan bli spännande att se vad som händer!!

See ya! 

Roliga fynd!

just nu jobbar jag men har lite rast just nu. Nu ska jag äta lite mat och sen så är det jobb igen! Ikväll blir det körning ute.

Det jag skulle skriva var om mitt lite roliga fynd idag när jag letade efter ett intyg som jag tydligen förlagt. Jag letar uppe i en låda och hittar en anteckningsbok, jag vet inte med er men jag brukar kolla lite snabbt när man hittar gamla papper och anteckningsböcker (antagligen därför det tar så lång tid för mig att hitta saker, hittar alltid en massa annat istället) hur som helst börjar jag titta i den här och inser snabbt att det inte är jag som har skrivit i den och att den är skriven i dagboksform. Tänker att det nog är Calles och han har sagt att jag får läsa hans så jag börjar titta lite närmare. Efter ett tag fattar jag att det inte är Calles heller även om det var likt hans handstil. Läser lite till och inser till min STORA förvåning att det 'är inte mindre än Calles X gammla skrivbok! Jisses! Otippat eller vad!!

See ya nu blir det mat!!


En liten rapport!

Idag har jag jobbat, det är väldigt praktiskt att cykla hem från Örsa när jag har jobbat eftersom då får jag både motion och dessutom så kommer jag hem. Måste erkänna att jag faktiskt gillar att komma hem efter jobebt, mycket praktiskt ;) Sen mår man som sagt bra av lite motion.

Eftermiddagen har jag spenderat dels med att lösa lite suduko med blandat resultat och dessutom har jag suttit här vid datorn då hemma hos mor och far. Nu rullar "Kjesarens nya stil" på dvd:en av någon anledning som jag inte känner till. Den är faktiskt rolig ;)

En häst på gång till Ellen så det blir en titt och provridning här någon dag. Ja spännande värre, vem vet snart kanske det finns ett nytt litet tillskott i hagen. Eller ja litet och litet hon e ju trots allt 145 ;) Ja ponnyer är myssigt!
Mina planer på en ny häst inom en snar framtid ligger just nu väääldigt mycket på is ;) Drömma kan man alltid göra dock :P

Nix nu ska jag göra något mer öm, annorlunda än att skriva här nämligen äta!

See ya!

                       


Sötaste ponnyn jag vet och med ett hjärta av renaste guld!


fortfaranade en lat eftermiddag i mammas soffa

Men en del nytta blir det ändå. Idag är en sån där dag när man tänker på livet och det man uppskatar. 

Ibland behöver man en sån dag då man bara låter sig själv njuta av allt det som man faktistk har och låta sig ta tid att njuta av det.




Ibland tror jag vi människor skapar oss problem för att ha något att lösa, framför allt när livet står lite still och man inte riktigt är på väg nånstans. Då är det praktiskt med ett problem att lösa, då har man ett mål.  Kanske överdriver jag men jag vill verkligen vara en sån människa som vet vad jag har och därför uppskatar det. Tror många blir hemmablinda och därför inte ser allt det som verkar litet men i själva verket kanske är snarare meningen med livet.

/Matilda


en lat dag i soffan

Även en lat dag som denna så känner jag mig otroligt lycklig när jag tänker på allt det hemska som så många genomlider.

Mina "problem" känns inte ens värdiga att kallas problem när man tänker på allt det som är riktiga problem och sorger. Människor som vi som inte har sina nära hos sig, som är sjuka och just idag tänker jag på Victor och hans familj vars historia inte kan annat än beröra. Victor skulle idag ha fyllt två år men i april i år efter en lång kamp orkade inte Victors kropp och cancern tog hans liv. Idag får hans familj fira honom vid en gravsten istället för sång och presenter i hans rum--- läs om Victor och hans familjs kamp här--- Det är verkligen läsvärt så läs!

Jag kan inte annat än häppnas över hur mycket människor klarar. Det ger en hopp och mod att faktiskt fortsätta framåt. Det finns så många människor som fortsätter trots att de går igenom det värsta som människor kan råka ut för och det händer så mycket närmare oss än vad vi vill erkäna ibland. Folk förlorar barn och blir sjuka, blir lämnade ensama och utsatta för så mycket hemskt!  Det finns mycket bloggar om det, letar man runt så hittar man mycket som är läsvärt.

nä dags att sluta skriva innan det här blir för mycket text. Ska väcka min underbart snarkade hund också! Annars kommer hon inte sova alls inatt ;)


Kärlek på min spiskåpa....











Foto: Emma Carlson


Duktig Bella, ja ett tag i alla fall ;)

Dagen började med att jag var riiiiiktigt seg men efter en hel del hjälp från min käre sambo så kom jag till slut upp. Tog mig ner till kyrkstugan och städade i två timmar för att sedan påbörja min färd hemåt. Eftersom jag inte har någon bil så fick det bli på cykel. Det tog faktiskt inte ens en timme vilket jag trodde det skulle med tanke på hur otränad jag är. Måste säga att det kändes bra att komma hem, samvetet mår bra av 1 mils cykeltur ;)

Sen ahr jag spenderat dagen att ströplugga lite men måste säga att motiveringen saknas för att vara ärlig. Hoppas den dyker upp när jag väl börjar. Just nu så försöker jag mest förstå allt, det är ju nytt allting så inte det lättaste. Råkade typ ha slut på patronerna i mamma och pappas skrivare också :S skulle behöva en egen skrivare men framför allt så behöver jag ett internet som funkar hemma hos mig för det jag jag har är för segt och opålittligt.  Får se om det här verkligen funkar :S hmm...

Nä dags att göra nytta igen!

See ya



Älskar de här små stenarna!


RSS 2.0