Stor??

Ja men inte helt extremt och så konstigt är det faktiskt inte! XD Ska ju faktiskt ha barn om 11 veckor så skulle vara rätt orolig om magen inte var stor :P

Man ser tårna om man bara tittar i rätt vinkel, men visst går det att gömma dem om man har fult nagellack eller något man inte vill se ;)

Magen är mysig! Att känna bebis röra sig där inne och ha sig, att se hur bebis byter liggställning och rätt som det är putar en rumpa ut :P Allt är megamysigt!

Magen är såååå mycket mer än stor! Se förbi det stora så kommer ni upptäcka ett underbart mirakel, ett liv! Att magen är stor bara bekräftar det hela! Det är en hel bebis därinne, klart det tar plats! Bebis är faktiskt äldre än vad minsta kusinen var när han föddes! Sen att jag tillhör skaran som får stor mage och mkt vatten i kroppen spelar inte så stor roll det är inte det som är något att förundras över, det är det som finns där inne som är det coola!

Fastnar era ögon på att magen är stor missar ni så mycket! Klart att det märks skillad och att magen kan bli så stor är coolt också men inte i jämnförelse! Plus att det börjar bli lite B  att höra det 24/7 att magen är stor, tro mig, jag vet ;) Det märks heeeela tiden, sätta sig, lägga sig, vända sig, sova, resa sig upp osv! Det är mys även om det är bökigt och tungt ;P Och tro mig, den kommer bli mkt större! XD

See ya!

Kommentarer
Postat av: Frida & Riley

Är det någon som klagar på magen ? =P

2010-03-21 @ 12:48:01
URL: http://honungsbulle.blogg.se/
Postat av: blivande mormor

Magen är bara så fantastiskt fin ! Spännande att sen få se vem som är där inne !!!

2010-03-21 @ 19:51:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0