Life again





Livet har sina mysko oförståliga vägar ibland alltså ;D

Kalla kort ;D

nu gäller det att spela korten kallt och faktiskt verkligen ta en dag i taget =s läskigt men så får det bli =D

snart en promenad ;D

maybe the thing you look for is rigth under your nose =D

<3


Göteborg



Göteborg med flickorna var grymt roligt men vi missade Björn Gustavsson, va på samma ställe men dagen innan ;D

hej då!

Nu åker jag!

hej då :D


Gipsdamm och fina flickor

Jag försöker få tag i Jenni, hon verkar gått under jorden typ :P nä men hon ligger nog under sitt täcke och sover... :(

Kom hem typ 03.30 inatt, så jag sov gott när C kom och knackade på dörren så på med morgonrocken och hoppa upp till dörren nyvakne med håret åt alla håll och smink i hela ansiktet. Klädde på mig och ellen, rasmus och jag gick dit och hjälpte till att hålla i gipsskivor. Dammigt värre :P

Satt och pratade med Emma ett tag och sen träffade jag på Ol och La körde dem till donken och sen hem till Ed, som visade sig bo i samma trappuppgång som en viss herr E :S Satt där och pratade till två och sen körde jag hem Ol och vi satt och pratade i en timme i bilen typ :P Jag vet en hemlis... =P 

Nä, flytta vore en bra idé för hela BJE om du frågar mig...

//matilda


inte ens två dar!

INTE ENS TVÅ DAGAR HINNER DE VA HEMMA!!!!

NU DRAR JAG HÄRIFRÅN!


Juno

När jag såg Juno så tyckte jag den va skitbra men kunde inte riktigt komma på varför jag tyckte så... Idag ko m uppenbarelsen (jag vte lite late kanske men ändå ;D bättre sent än aldrig) Jag tycker om den för den är realistiskt och verklig! Det är inget lyckligt slut men inte heller ett sorligt.  Hela filmen är så, den känns inte påhittad utan den känns som om den är hämtad från verkligheten! Det skulle kunna vara vem som helst typ.. överdriver kanske lite men om man jämnför med andra filmer från Holly så! 

Juno är en jättebra film som alla borde se!

Until forever!


hemma på break

Jaha, om två timmar börjar jag jobba igen, de va ju mindre roligt förstås! Men det är pengar. Jag har fått ordning på den där lönerapporten som krånglade. Det var skönt må du tro!

I övermorgon åker jag til Götet och spenderar helgen där min några sköna damer ;D det blir nice... Imorgon kommer Ellens nya häst och jag ska försöka hinna träffa Jenn. Minnet har jag glömt någonstans och komemr inte ihåg vart för jag tror jag frågat Jenn typ tre gånger hur hon jobabr idag, hoppas hon fattar att jag bara är förrvirrad och inte dum i kolan. :P

Nä om man skulle ta och sova en stund kanske!

until forever gänget :P

None

Ämnesvalsblankett

okej :S Här ska det väljas och fyllas i! Gud jag som aldrig kan bestämma mig för nått! Ska nog lyckas den här gången också ;D  okej kämpa på! sen ska de bara fixas med studiemedel också! :S ojoj vad mycket det är!

ämne

Jag hade ett jättebra ämne som jag tänkte skriva om förrut idag men jag har totalt glömt bort det :P

Jag har varit på BH-party idag, lite oväntat. blev dit ringd typ en två timmar innan =P men det va nice :D
Reulterade i att jag ska ha ett eget litet party, med lite kompisar och inte mammor ;D fast  min mamma får väl va med kanske, Eftersom hon inte kunde vara med idag =P Köpte inget idag för om jag gör det när jag har mitt eget party får jag de billigare ;D plus att jag får massage på köpet =D de e mucho nice!!

nä lite tv nu kanske!

Sov gott BJE

until forever!

Äntligen!

Äntligen har jag lyckats ta den där underbara ridturen som jag längtat efter sen jag åkte! Hon e verkligen bäst! men shit va omständig hon e, ställde henne ensam på ridbanan och atte stod i boxen efter att jag hade tömkört honom. Allt för att kunna släppa atte i stora hagen så jag kunde sätta hilma i den lilla och kunna rida på ridbanan. De hela tar max fem tio minuter och jag trodde säkert 30 gånger att hon var på bäg ut ur hagen! Shit som hon springer och skriker! Visst de är omständigt att ha så fullt och behöva lägga pussel varje gång man ska lyckas rida men det är ju bara tillfälligt :P

Sen när jag i alla fall lyckades rida så gick hon jättebra :D hon va lite stel men de är inte så konstigt, inte gått så mycket så.. Jag kommer ha sjuk träningsvärk i mina axlar efter kombon tömköra och sen rida! I och med att jag spänner mig så dumt i axlarna och även fast jag vet att jag gör det så kan jag inte sluta göra det! Helt sjukt. Men det är något jag jobbar på.  Bara Hilmas promenad kvar sen är jag klar med project motionera hästar ;)

Igår natt tittade jag på smalville och vek tvätt, mycket roligt :S men vad ska man göra! är ju så sjukt mkt tvätt! förstår varför mamma inte hittade några kläder när hon packade, låg ju hur mkt som helst bland den som skulle vikas :P operation städa rum går inte alls och plocka ner disk måste jag göra för det får snart inte plats med på bänken :P Det är så skönt att ingen kommenterar det dock!!!! nam nam =D Ikväll kommer J och E, vi ska titta på film och äta tacos så de blir nice.

Nu måste jag in i duschen innan jag smälter ;D

Da pacem cordium, until forever :P

 ellen och hilma förra sommaren får symbolera min ridtur ;)

Familjen är i skåne

Nu är det jag och rasmus hemma :D  Nice! nu är det ingen som kommer tjatta så man blir blå dem närmaste dagarna! så nu tror ni att jag kommer leva loppan :P men tji fick ni för jag ska nämligen jobba ;) så det blir inte nån stor skillnad ingetligen men det är skönt i alla fall ;)

nä, nu är det dags för frukost :D

until forever

Taizé 2008

Underbaraste vecka! Vill tillbaka nu nu nu!!!

Taizé är det underbaraste platsen på jorden!

RSS 2.0