Drömmar om sommaren

Jag vill till Göteborg i sommar! Jag tycker verkligen om den staden! Sen tycker jag om Liseberg också ;D Men Göteborg är verkligen en av mina favoritstäder!

Jag vill åka iväg i sommar! Dels för jag tror (dvs = vet) att så länge vi är hemma så kommer vi inte kunna slappna av och ta det lungt. Det kommer alltid vara något som ska fixas eller nått som man måste göra. Och jag behöver verkligen en semester utan nått att göra och bara njuta av att vara och vara nu. Jag coh Calle har för mycket med hus och allt för att vi hemma ska kunna ha "semester" och bara rå om varandra. Därför måste vi åka iväg.

Sen vill jag ta en tripp med mitt J och E ( mina BJE flickor), nu börjar vi bli "vuxna" på riktigt och jobbar olika tider hela tiden och hinner sällan ses, därför skulle det vara så toppenkul om vi kunde åka iväg och umgås lite! (Favortit i repris och åka till göteborg???)

Jag undrar om jag dessutom inte håller på att få nån slags  retroaktiv stress  reaktion? (Kan man få det?) Jag har helt slut och min kropp skriker efter vila och lugn och ro. Jag har konstant huvudvärk, jag orkar ingenting etc.  Grejen är ju den att mitt liv är perfekt! Jag bor i ett torp med den jag älskar och jag stressar inte det minsta med något utan tar det lungt och unnar mig tid för mig själv. Jag vänder inte ut och in på mig som jag gjort de senaste åren utan jag har verkligen bytt liv och trivs bra med det. Jag är väldigt lycklig. Så varför känner jag mig så stressad? Det är lite dubbelt... hmm...  Nu kommer jag väl antaglingen bli alldeles stressad av att tänka på det förstås... XD livets onda cirkel...

Aja ska väl se om det är något som ska göras här på jobbet nu...

See ya!

Distriktsårsmöte

Hej hopp, här är det möte i rasande fart!!
Igår var vi så effektiva att vi igår fick rast och spelade brännboll istället för att ha möte. Jag som mådde lite halv om halvt satt mest i solen och njöt. Sen sjöng vi gospel med afrokören, hur kul som helst!

ord för helgen blir nog:
sol
"gå med gud"
"holey"
effektivt
Otroligt trevligt!

 ;D


Torsdags-fredag

Igår hade jag och calle fredag, eftersom jag ska till Undersvik hela helgen.  Först fixade vi hästarna och sen så gav vi oss mot enköping för att inhandla lite mat. Vi tog finbilen och det var en riktigt mysig tur! Skrållan är så rolig, hon verkligen tycker om att åka bil! Antingen så njuter hon av vinden eller så lägger hon dig på golvet under fläkten för att sova. Hon tycker bilen har allt ;D

Annars har jag idag för korta nylonstrumpor för mina byxor men det går det med!

nä kanske ska jobba! see ya!















Ehe, ojdå

Ja, ibland så reagerar man lite :S

men men, det som såg ut att bli en dålig dag har nu vänt till en mkt bättre i alla fall :P

see ya!

usch och fy

Usch och fy för människor som tror sig äga rätten till att tala om för mig hur jag ska bete mig! HUr jag ska göra och som tror att man inte kan någonting. Antagligen enbart för att jag är yngre jag hatar det! Juat nu vill jag bara åka hem och lägga mig under täcket coh sova för all evighet!!!!!

Vilken sjuk dålig start på dagen och mobilen har ajg glömt hemma också, fan rent ut sagt! nu vill jag inte mer, nu räcker det! Jag hatar det!


SOL! VAD HÄRLIGT!

Vad skönt med lite sol! nam nam! Hunden är ute och leker, jag mår faktiskt bra och ja livet rullar hehe ;D

Sökt lite jobb, vore skönt om man kunde få nått efter mitt vikariat tar slut. Synd att man inte är miljonär alltså. Jag skulle nog kunna trivas med att bara vara hemma och fixa, leka lite hemmafru. Fast det blir ju genast mycket jobbigare om man har ont om pengar så miljonärsfru skulle va kul. Fast då krävs det iofs att man vinner på lotto eller nått i den stilen XD
Nä hemmafru ideén tror jag att jag skippar. Man blir nog dels ganska rastlös efter ett tag =P eller så säger man så för att trösta sig själv! XD

nä nu ska det bli mat!

see ya!


Lite huvudvärk

Japp det börjar bli mer och mer mulet i huvudet och snart bryter väl stormen ut skulle jag tro... suck alltså!

fick lite bilder av emma, funderar seriöst på att köpa en ordentlig kamera, alltså en systemkamera.... men vilken är bäst, och mest prisvärd?? en djungel antar jag =P







så länge... see ya!

En dag till på jobbet

Ja som ni kanske förstår så händer det inte så mycket här på mitt jobb.  Hmmm, men man hinner fundera över livet och över framtiden men jag tänker inte va så tråkig att jag sitter här och delar med mig om det.

Solen skinet, vet ni det? Jag lyssnar på Eva Cassidy, det är bra det! 

En bild jag fick av emma på sötisen:


kaffe vid datorn

Här sitter jag vid min dator och har inte alls mycket att göra! Jag var visst lite för effektiv förra vecka,  vilket i och för sig är skönt men till och med telefonen är död :P den som annars aldrig behagar sluta ringa! haha! men så akn det vara!

tralalala, nu är det soligt och det är skönt i alla fall! Grymt skönt faktiskt!

Nä dags att försöka göra något vettigt!

see ya!

RSS 2.0