en tisdag...

Jag är nog beroende av min telefon, alla i mitt hus skulle skrika rakt ut nu om dem såg att jag skrev nog...
Jag har alltid varit bra på att prata i telefon, så är det ;D

Jag och Calle kan prata flera timmar, i alla fall minst en om dagen och vårt rekord är nog på strax över fyra timmar.
Igår hade vi ett sånt där roligt, började med att inget vettigt bli sagt, sen blir det flummig och efter det blir vi jättedjupa och rätt vad det är har vi pratat halva natten och Calle ska upp om så där knappt 5 timmar.  Ikväll måste det bli tidigare, för det har blivit den här veckan att när vi lagt på så tittar jag på minst två avsnitt av förhäxad. Det resulterar i att jag kommer i säng så där tre...Vilket gör att jag blir aningens trött!

På tordag åker jag hem :D nice nice! Hem och hälsa på ;D

nä nu har jag lite läxor att fixa!

tills vi hörs!



så vad blev gjort igår?

  • Jag städade rummet
  • Jag städade toaletten
  • Jag började med mitt CV i alla fall
  • Letade väl lite jobb i alla fall
  • Tog en promenad
  • Tittade på Förhäxad, snart klar med 1:a säsongen
  • Pluggade inte

Men i det stora hela blev en del gjort i alla fall... ;D



Jag har ont i hela min kropp! Kan vara för jag har legat i sängen med datorn hela helgen (förutom när jag var på promenad, städade och lagade mat) Känner mig lite småseg.

Det blåser storm här också, eller ja kanske inte riktigt storm igentligen men det blåser väldigt mycket! Det regnar också så vädret är lite tråkigt, fast man kan ju vända på det också så att det är lite spänande och busigt istället ;D

Nä nu ska jag göra något mer nyttigt, typ skirva ut min bussbiljett och mitt arbete om dyslexi som jag gjorde idag istället ;D

Ha de gött!


Att göra idag:

  • Städa mitt rum
  • Städa toaletten
  • Fixa iordning mitt CV
  • Börja leta jobb
  • Skriva mitt arbete om Dyslexi
  • Göra utvärderingarna till Sören
  • Läsa massa böcker, som jag dels inte ens har! (Så skaffa dem med andra ord)
  • Börja med "Min tro, min teologi" uppsatsen
  • Ta en promenad för kropp och sinnes skull!


Så vad ska jag börja med??? Jo jag ska gå och duscha!

Until forever!


03:24

Det ´är vad klockan är nu!
borde kanske lägga ner den här stackars datorn som vart igång hela dagen! Har väldigt ont i mina axlar ska också nämnas!

men god natt nu ska jag drömma och sova bort dagen!


Halloweenfest följd av Förhäxad

Igår var det halloweenfest på skolan! Jag vet att vi är lite tidiga här men halloween är på lovet så då är det inte många här för att festa! Hur som helst var det fest på logen igår, jag förfestade ganska bra och spenderade stor del av själva festen ute på en trappa och pratade i telefon :S men jag hade väldigt trevligt i alla fall. Jag var inne och dansade också ;D Jag och Emma drog hyfsat tidigt eftersom jag redan hade hunnit må dåligt och må mycket bättre igen och Emma började bli trött och höll på att fall i en skön sömn på en stol ;D var nog inte långt ifrån att låta tröttheten ta öäver jag heller. Fast om man tänker på att vi faktiskt började dricka ganska tidigt så slår nog inte antalet timmar fel på hur fulla vi var. 

Idag har jag spenderat i sängen. Var uppe vid åtta och fick i mig alvedon följd av mer sömn och illamående. När jag vaknade till liv igen vid 11-12 nån gång så tog jag mig upp i köket för att mötas av kaos, haha dem hade nog lagat mat inatt när dem kom hem. Pasta på hela golvet och durkslaget låg under bordet, till exempel. Sen var allt smink kvar från igår när vi gjorde oss iordning. Tog mig lite mer vatten, lånde Narnia av Emma och bäddade ner mig i sängen med datorn. Resten av huset verkade tro att jag var jättedålig, men det var jag ju inte. Inte extremt klart att jag var seg men har inte mått illa sen innan elva i alla fall ;D Alla i huset har vart riktigt sega idag! Fick i mig en macka och nudlar vid två, sen nerbäddad igen men den här gången med Förhäxad rullande på datorn. Till middag blev det pizza vilket verkligen var gott ska jag säga! Kvällen fortlöpte med mer Förhäxad, pratade med mamma, Emma och Jenni som gjorde sig iordning för Joar och så klart Calle. Min glödlampa i sänglampan gick sönder också vilket inte är så bra för jag har ingen ny och inga pengar att köpa en ny för :S så efter lovet ska jag fixa det ;D

Nu ska jag se om min kropp kanske vill sova lite vilket jag starkt tvivlar på! Börjar kännas nu att jag har vilat hela dagen!

             

lite bilder från festen =D

=/



Gud vad jag längtar hit just nu... <3

seg dag

idag har jag vart sjukt trött, bara kluddat i blocket :P

ellen har kryckor men har inga brutna ben i alla fall...

nu ska ja vila lite...

pax

andas...

okeej, nu har jag andats... känns lite bättre men nu blir det lite läsa och lyssna på musik...

over and out

nääää...

nu ska ellen till akuten :( jag vill hem...

alla sjuklingar hemma...

Alla mina älsklingar är sjuka, Calle är jätteförkyld och Ellen har ramlat av hästen och slagit sig...  Dem är väl inte döende men just nu skulle jag va hemma och ta hand om dem. Själv sitter jag i Ransäter och har faktiskt vart ute och rört på mig, sprang lite och gick lite det var mysig men just nu känns det som jag skulle vilja va hemma.

Sen måste jag bara skrika lite! Vad händer med våran förening! Hur kan man påstå att internationellt arbete inte ska finnas i Svenska Kyrkans Unga?! Vi vill vara en del av den Svenska kyrkan men vi vill inte dela allt?! Eller? Jag är så förbannad rent utsagt! Vilken del av samhället ska inte internationellt arbete finnas i! Vill dem isolera oss!!! ghaa!!! jag är så arg att jag inte ens kan skriva! va fasiken!!!

2008.10.13

Tillbaka på skolan, lugn dag men ligger lite efter i läsandet... Men när har jag inte gjort det ;)

idag har jag 1 moseboken att läsa ut och jag är typ på kapitel 11 kanske och till imorgon ska jag vara på kapitel 50 så jag har en del att göra igentligen =P

Just nu känns det som om jag väntar på att mister ska komma hem från jobbet men han är ju redan hemma och sågar, bara jag som inte är där. Fast jag kommer hem om inte ens två veckor och då är jag hemma lika länge igen! Det ska bli mys!

Igår mötte Emma upp mig i Karlstad och så gick vi och såg Patrik 1.5, den var riktigt bra! Hur mysig som helst och Gustav Skarsgård är sjukt bra i rollen som Göran =D Så en bra svensk film, gå och se, och kolla eftertexten för det var faktiskt lite kul!

Helgen som gick kan beskrivas med eld, honey honey och mys!

Nä nu ska man läsa lite kanske, eller så kommer jag städa ;D vi får se hur det blir =D
eller så blir det leta mer kläder till halloweenfesten på fredag :D



 idag var jag orange och grön, fick kommentaren "vad ljus du var idag, de brukar ju va ganska svart" XD

hemma en torsdag!

Haha, det känns verkligen konstigt att vara hemma nu så här mitt i en vecka! Även om jag hostar fint och slemmar rätt bra så tror inte dem skulle vilja ha mig på skolan.  Ännu mindre på en middag hos Biskopen, jäkla synd att jag missar den men vad ska man göra. Samtidigt vet jag inte om det hade vart värt att åka hem till skolan för den middagen och missa alla dagar hemma när jag dessutom inte är helt frisk.

Nu verkar det som om min kära pojkvän också håller på att bli förkyld, vilket i och för sig inte vore så konstigt ;D Stackaren jag tycker verkligen synd om honom när han måste gå upp på morgonen. Kan inte vara kul!  Själv kan jag ligga kvar och sova, nja känns så där. Fast så är det väl förstås.

Vad jag borde göra just nu är inte att sitta och blogga, jag borde plugga! Har typ massor att läsa och eftersom jag missat lektionerna så måste jag ju läsa det för att hänga med! Har en stor uppsats att skriva också!

Så back to the books!

  


...



Att somna i dina armar är lycka

<3

inga utvägar


"Everywhere I turn, I hurt someone
But there's nothing I can say
to change the things I've done
I'd do anything within my power
I'd give everything I've got
But the path I seek is hidden
from me now

Brother Bear, I let you down
You trusted me, believed in me
and I let you down
Of all the things I hid from you
I cannot hide the shame
And I pray someone, something will
come, to take away the pain

There's no way out of this dark place
No hope, no future
I know I can't be free
But I can't see another way
I can't face another day"


Den här låten kom väldigt passade idag och gjorde att jag samlade mod att faktiskt våga ställa en fråga som bekymrat mig... nu är den ställd och svaret var det jag hoppats på (om man kan säga så)

Nu börjar vägen tillbaka!

<3 du vet att du betyder massor för mig och jag går genom eld för dig!



"mirror mirror on the wall..."


Hemma

hemma fortfarande... förkylningen är härjar men den är bättre... mysigt att få vara hemma och bli lite ompysslad ;)





lite bilder från förra helgen jag var hemma =D

<3 BJE

ja och så C såklart  ;D


Från Ellen lilla Syrran

det är inte kul att syrran är sjuk och jag hade ingen annan bild... xP
idag är Syrran sjuk! D,=  men tur har hon att jag kom hem! xP så att vi kunde äta glass och grädde med o'boy... as gott!
hehe och kollade på gammla avsnit på Smaville oxå! xP
vi såg gammla stålmanen på Smaville det är coolt! och The Simson.... japp det va de ända bra att hon är sjuk så att man kan få va ensam med henne en stund! och leka med hennes datorn... men bara om man får! men jag fick skriva och det år kul! vi fryser som satan i gatan!!

puss och kram skum banan!

//Ellen lill syrran till Matilda ( dom som inte det )


pilgrimsvandring

Ja här var det ett tag sen man skrev!  Var hemma i helgen men datorn fick vara kvar på skolan, när jag kom hem vid halv ett nån gång i söndagsnatt vände jag upp och ner på väskan för att kunna packa om nästa morgon. Så måndagmorgon så packade jag väskan full med det jag behövde ha med mig på vår pilgrimsvandring! Så kl. 9.03 på måndag morgon så upptäckte vi att en av minibussarna inte funkade som tur var funkade den ena i alla fall och med Jennys bil fick vi plats allihopa! Så vi begav oss iväg, typ 1.5 timmar tog det till Dalby. Där hade vi en sändningsandakt och sen så begav vi oss iväg. Tror knappt att Sören visste hur mkt vi skulle gå ;D
Vi sgick första etappen på  4 km till Utmarksmuseet och tittade på pilgrimstapetern och åt lunch. Blev ett ganska långt stopp där, sen gick vi 6 km dit till där vi skulle bo. 6 km det låter inte så farligt va?? men lägg på att vi gick uppför typ hela tiden, var kanske nån kilometer som va plant i alla fall ;D och kanske två =P Men vilken utsikt vi fick se sen då! WOW!
Sen kom vi fram till Ransbysätern där vi bodde över natten. VI fick god mat, en öl och trevlig samvaro, sen begav vi oss i säng! Eller det var ju inte riktigt sant, jag pratade så klart i telefon också ;D sov riktigt gott :D varmt och skönt var det också :D fanns ingen el men det fanns kamin ;D stjärnhimmlen var något helt klart extra där uppe på berget!  Det kryllade av stjärnor på himmlen och det var helt mörkt runt omkrig så de verkligen lyste! Helt otroligt!

Nästa dag var det frukost och sedan var det iväg! Vi gick kanske en halvmil i uppförsbacke sen var det kaffe, sen en halvmil till fast genom blöt mossa (skönt dick med plant ;D) sen var det lunch! Mums! sen var det typ en halvmil i nerfösbacke! det var jobbigt! aj i fötterna!

Vandringen var helt otrolig och det var riktigt myssigt! Jag och Emma har planer på att ta med våra pojkvänner upp i fjällen och vandra, fast då krävs det lite mer förberedelser än det som krävdes för den här faktisk ganska milda vandringen ;D

Så det var en riktigt trevlig måndag-tisdag!



    



   



 



   

RSS 2.0