not so fail...

Vi åkte för att byta stiglädren och köpa oss ett träns, hann inte ens in i affären utan fastnade vid en reaställning utanför och där hade vi tränset. Precis som vi tänkt oss, nästan i alla fall, och nedsatt så det kostade bara 249 kr. Tack sa vi och gick vidare mot tyglarna och valde ett par fina i samma märke och färg. Klart!

Under tiden hade mamma lämnat tillbaka stiglädren och de gick för att klura ut mysteriet, svar: jo det var nog så att det inte var ordentligt nitad. För vissa av stiglädren var det absolut inga problem medan vissa var omöjliga att få igenom. Vi hittade inga i rätt färg och längd, bara rätt längd och fel färg eller tvärtom. Så lämnade kvar en beställning på dem vi ville ha så får vi ett litet telefonsamtal när de finns att hämta. Så gick och kollade på schabrak istället, mycket fint finns det. Till slut följde det med två allround schabrak hem i alla fall, fint värre!  Nöjda med vår fångst åkte vi till ica och sen hem. Den här gången hoppas vi slippa åka tillbaka för byten i alla fall!

Igår fixade vi (jag, emma och jenni) Ellen till hennes avslutningsbal, fin blev hon! :D
Snodde den här bilden från Jenni, alltså inte Emma som det brukar vara utan JENNI :D


Kommentarer
Postat av: Jenni

Ja det är tur att vi är två med bra kameror iaf ;)

Du ska få alla bilderna av mig idag!

2011-06-09 @ 10:50:43
URL: http://jenniipennii.blogspot.com
Postat av: Emma

Ja Jenni kan hon!!:D Men det var väl klart att jag följde med hem till dina föräldrar för att umgås med dig! NI är ju mina bästaste vänner! :P Retsticka! XD

2011-06-09 @ 11:37:37
Postat av: Thea

Intressant sida! Det märks att du gillar att skriva!

2011-07-13 @ 04:03:02
URL: http://djurförsäkring.net

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0