Desperate housewifes

Asså ursäkta men det är verkligen dem mest orealistiska förlossningar som jag sett  XD
En gång gick vattnet hos en granne och då hann dem över gatan in i sitt eget hus och sen fick dem hämta doktorn för dem hann inte till sjukhuset, lite aj aj och bebisen va ute! XD Så orealistikst att det finns inte! XD OCh det fanns ju inte ens utrymme i serien att säga att det tog tid för dem sprang runt och skyndade sig hela tiden...
Idag fick en barn igen och den här gången kom dem till sjukhuset i alla fall men hux flux var bebisen ute och en flera månadersbebis ligger i deras armar! Haha med den storleken på bebis så är det helt omöjligt att den skulle kunna vara nyfödd.
Okej okej, egentligen spelar det ingen roll för serien, huvudsaken är ju att det kommer ett barn men ändå. Jag önskar att man får en värk, skyndar till sjukhuset, pustar lite så var bebisen ute och man mår toppen själv ;) lite svettiga var dem kanske btw ;)
I verkligheten där får man gå hemma så länge som möjligt vilket blir några timmar (in visa fall) och sen kommer man in och då avtar det lite (ibland) för man blir lugn av att vara på plats... Ja det finns många varianter men tv-förlossningar verkar helt klart bekvämast :D
(klart det finns såna förlossningar som gått väldigt väldigt fort också... :P men det är ju inte jättevanligt att det tar 45  min ;P)
see ya

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0