Uppsala besök

Idag har vi varit i Uppsala och gjort ultraljud på Tuvas hjärta. Kanske ska spola tillbaka lite, i måndags när vi var på BVC nyfödd läkarbesöket hörde läkaren ett blåsljud när hon lyssnade på hjärtat. Hon sa direkt att risken att det är något alvarligt är i princip helt utslutet eftersom hon är en glad stark tjej som mår bra och växer så kurvan går rakt upp. Antagligen var det bara ett fysiologiskt ljud men det skulle också kunna vara att väggen mellan två av kamrarna inte helt vuxit igen helt och då vill man bara se att dem gör det.

Så eftersom Calle skulle på kick-off på andra sidan Sverige så mamma fick följa med, hade vi misstänkt något alvarligt hade han så klart följt med. Igår ringde dem från sjukhuset, de hade fått ett återbud så vi kunde få komma direkt, annars skulle vi få vänta för dem hade ont om tider så vi tog den.

Hur som helst kom vi dit, Tuva åt och sen fick vi komma in. Vi hade tid 13.00 men vi fick komma in redan 10 i. Det satte lite sladdar på henne och sen gjorde dem ultraljudet, hon var glad och blev lite för glad så vi fick sätte igång en speldosa så hon låg still. Efter ultraljudet kom doktorn in och sa att det inte var något fel alls, när han lyssnade hörde han inte ens blåsljudet så antagligen hade hon haft lite högre puls som gjorde att det blev ett ljud, det läkaren hörde.

Så kontentan av det hela är att Tuvas hjärta är friskt precis som det ska vara. :D

See ya!

Kommentarer
Postat av: Jenni

Är du gräsänka XD okej, haha!

Japp, nu är man tillbaka till den konstanta pressen av att böckerna ligger och glor på en att man måste läsa de ;) Men det är kul att komma igång igen, och ha skolan varje dag (förutom torsdagar då) :D

2010-09-02 @ 12:58:20
URL: http://jenniipennii.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0