Lite nytt och fint!



Fin vaaa? :D

Vi försöker få ordning på vårt hus här, går så där ;)

See ya!

Kommentarer
Postat av: Jenni

I LOVE! Men det hade du nog gissat redan ;)



Apropå det där med att alla blir gravida satt jag och diskuterade det igår med Emelie när vi fikade, och det är rätt intressant hur man kan vara i samma ålder men ändå vara på så olika stadier i sina liv! Och som du säger, alla har sin egen tanke och version om varför de vill ha barn, och doms bloggar jag har läst som är gravida visar ju verkligen hur mycket de vill ha och längtar efter sin bebis, och det visar ju också att man är redo att göra den förändringen i sitt liv, och att man från början visste vad beslutet om barnet var även om det kanske inte ens var ett val utan en självklarhet.

Och gällande dig kan jag bara hålla med till 100%; Tuva var det som saknades! :) Och hon har fått världens bästa föräldrar som ger henne så mycket kärlek att hon kommer att fortsätta växa upp till den underbara flicka hon redan är!

För mig är inte tiden att skaffa barn nu, jag känner att jag inte skulle vara redo för det (även om man kanske blir det när man väl blir gravid) men om ett antal år är det min tur, det kan jag nästan lova ;)



Ehe, lång kommentar, men iaf :D Ses nån dag?

2010-09-09 @ 10:18:20
URL: http://jenniipennii.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0