Tiden går så fort!

Tuva är redan två veckor och två dagar gammal! Helt otroligt vad tiden har gått fort! Idag var Calles tio dagar slut och han var tvungen att gå tillbaka till jobbet. Det hela slutade med att han blir kvar i Gävle inatt och kommer hem imorgon efter jobbet. Dem har en del att göra nu helt enkelt. Jag och Tuva klarar oss alltid, vi går över till mamma och pappa så får vi mat och sällskap. Kan kanske till och med hända att vi blir kvar över natten men vi får se, det är ju nära hem och ganska bekvämt att sova i sin egen säng.

Tuva växer för varje dag, nästan varje timme! Det går så fort! När jag tittar på bilder från förlossningen så blir jag alldeles förvånad över hur mycket som har hänt på bara två veckor! Lämpligt nog valde våran kamera att försvinna!! Den har helt borta! VI har letat överallt men ingen kamera, nu när man verkligen behöver den som mest!

Tuva har en ont i magen dag idag så vi gråter och sover och äter lite... Inget riktigt passar när magen inte fungerar som den ska, stackars liten...

Nu börjar hon sträcka på sig så ska gå och kolla till henne :D

See ya!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0