Hej och hå!

Ja en liten bloggpaus i allt målande! Nu spaklas det för fullt och taket är målat första omgången! Skillna? Skojja inte, helt plötsligt är ju inte taket gult för att inte tala om de nästan oranga listerna! Fotas för fullt men de bilderna kommer sen ;)

Idag har vi också hunnit med att fira Calles morfar som fyllde år! Tårta och gott fika! sånt tycker vi om! Sen åkte vi runt och köpte färg i olika kulörer, vi köpte spakelspadar, fyllde på skåpen lite och i farten slank det ner middag i form av donken ;) Faktiskt helt okej när man knappt har någon yta alls att sitta vid någonstans i huset, ställer till det när det gäller mat. Igår tog vi kvällsfika på golvet men nu är det fullt med damm och i köket står det grejer ÖVERALLT! Men fint, det blir det!

Imorgon är det upp och jobba, samma på söndag, här har man inte fått jobb på över en vecka men när vi bestämmer oss för att måla om då finns det jobb. Ja så kan det vara men pengar behövs och det är två korta turer så det funkar bra. Bara tacka och ta emot! Calle är så duktigt också så det går bra! Jag behöver jobba betydligt mer annars kommer jag få problem när löningen kommer i mars kan jag säga! Håller tummen för att mer dyker upp!

Skrållan tycker vi är allmänt galna som vi håller på, fast samtidigt ganska kul också ;) finns utrymme för lekar med Hjördis som gömmer sig under skyddsplasten som är över möblerna och fröken Skrållan springer runt och letar ;)

Igår var jag och Emma väldigt duktiga och bakade! Mycket gott och bra nu när man till och från behöver fylla på sockernivån! ;)

Nä dags att återgå till arbete!

See ya!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0