äntligen!

Äntligen är det lite fint här! Städat och ordning, typ ;) Lite fusk har jag åtsadkommit, gömt undan lite papper och sånt men de är åtminstonde sorterade ;) Så i morgon blir det att försöka få lite mer saker på rätt plats ;) Ena halvan där uppe är KAOS! Två byråer, bortsorterade kläder, ännu mer möbler och ännu ännu mer grejer! Den delen där uppe måste sorteras och gås igenom! Sovrumsdelen är helt okej i alla fall ;)

Nu står maten i ugnen, det brinner i kaminen, besöket är på väg hit (en del förseningar med tågen) och jag är nöjd och glad. Lite trött kanske men så kan det vara, det ska nog bli bra ändå!

Känns konstig när grejerna står på plats, prydnadsstenar, saker, och ljus. Det ska vara mycket ljus för att få till mysstämningen, brandsläkaren står också nära till hand, just in case! På vintern fyller det även en till funktion ;) Det värmer faktiskt också, dock har jag en känsla av att det kommer bli varmt nog ändå i och med att kaminen varit igång ett tag nu ;) Skrållan njuter och sover ;)

Nej lite mys med Calle innan de kommer kanske, är Solsidan nu ;)

See ya!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0