Bravo Ellen!

Idag har Ellen och Filippa fått sin första rosett! Duktiga flickor! ;)
(bilden ser ju jättekonstig ut! Filippas huvud ser ju ut att vara minst en meter XD men alla såg ut så)
Några starter innan Ellen var det en liten tjej som åkte av precis där jag och Taizy stod, skitläskigt var det. Hästen stannade, inte något egentligen våldsamt men han stannade varpå hon "tippade" över med rejäl fart och landade på huvudet med hakan i marken och det tog tvärstopp men kroppen fortsatte och dem slog över. Såg så hemskt ut! Sen började hon skrika funkisar kom springande (bla en sjuksköterska) och dem sa åt henne att ligga stil, la filtar på henne och höll huvudet fixerat på henne. Kom två ambulanser och till slut åkte dem till akademiska. Stackars tjej! Sånt man inte tror ska hända på en klubbtävling! Usch usch... Jag och Taizy stod verkligen i "rätt" vinkel för att se allt i profil och hur hemskt det såg ut... Tänkt på henne sen det hände...
Det var verkligen skitläskigt och man hamnar i nån slags chock alltså :S Jag själv reagerar på sånt sätt att jag inte kan sluta prata, bara pratar och pratar (ja... värre än vanligt) Uha, och man kommer ihåg det i slowmotion också... Och ponnyn stod snällt kvar på andra sidan hindret och väntade, och när dem skulle ta tag i honom så åkte tränset av och då bara tränsade dem om, han gjorde inte mycket... Läskigt hur lätt det är, menar jag vet att den här ponnyn inte är en dum "ful-stannar-ponny" och det var 60 cm. Man tänker så lätt att "äh, det är ju inte så högt och ponnyn är snäll, vad kan hända?" Tydligen jäkligt mycket! Uha!
Måste också få ge dagens ris till den mamman som tyckte hennes dotter hade rätt att vara kvar inne på banan SAMTIDIGT som den stackars lilla tjejen låg på marken omringad av folk som försökte hjälpa henne och andra funkisar plockade bort så ambulansen skulle kunna komma in. Sen stressade hon sönder alla inne på framhoppning där alla ponnisar var för att inte vara ivägen när ambulansen kom. Inne i ridhuset var det barn på och av ponnisar med föräldrar lite huller om buller. När dem väl satte igång igen när ambulanserna åkt så red dem nästan över andra små ponnisar fast både andra föräldrar och funkisar sa att det var lugnt och att dem fick rida fram ett tag eftersom det blev som det blev. Men sånt hade man tydligen inte tid med det? Om nån vill förklara vad som hände och det är jag som missförstått det hela tar jag gärna bort dagens ris från det här inlägget ;)
Nä sova kanske?
Natti natt!

Kommentarer
Postat av: Emelie <3

God morgon sötnos <3

Kom in och tävla om att bli dagens blogg!

PUSS <3

2010-12-06 @ 07:00:28
URL: http://ammis.se
Postat av: Från självskadebeteende till lycka

Åh grattis till dom :D

2010-12-06 @ 15:10:26
URL: http://conler.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0